H&M Tokyo competition

H&M har introducerat en Tokyo tävling som går ut på att presentera sig själv, vad man har för tips om mode och vilken fråga man skulle ställa till folket som kommer till premiären. Personligheten är viktigt dock behöver inte engelska vara flytande och priset är att man få åka till Tokyo och göra en reportage för H&M Video Podcast inspelning för premiär till den ny kommande butik under september.

Det vore en stor dröm att åka till Tokyo och göra en reportage för H&M!! Jag hade lätt varit med och tävla men under september måste jag vara tillgänglig och det är jag inte *suck*.  Jag vill så gäääärna vara med och tävla, frågan är om man kan åka från Spanien. Troligen inte och jag kan drömma vidare.... Men för er som är intresserad kan ju försöka! :)

Min favorit än så länge är den här tjejen på bilden. Jag gillar hennes video och personligheten! Hon fick min uppmärksamhet direkt men däremot en annan tjej som är på rank 3 suger totalt, förstå inte bara varför hon ligger så högt upp.

Iallafall checka in sidan! Klicka på bilden.





Crowned

Skönhetstävlingar kan vara väldigt underhållande att ser på, men vad som är mer underhållande är dramatiken under showen och framförallt bakom scenen. Och vad finns det inte bättre skönhetstävling än Programmet Crowned! En lite mer unikare skönhetstävling för både mor och dotter. Tillsammans ska de tävla om kronan och 100 000 dollar. Crowned visar på kanal 3, varje onsdagar och den första avsnitt som jag såg idag som var i repris var sjukt underhållande och programmet  har i princip allting! Jag har både garvat ihjäl mig och varit en liten lipsill. Tårar kom så fort det är något som berör mig och i denna avsnitt var det förhållandet mellan mor och dotter.

Som alla skönhetstävlingar handlar det inte bara om utseende och i det här programmet ska dessa medtävlarna respresentera en bra förebild som både mor och dotter. Dessvärre fanns det ytliga mammor och döttrar, men vad vore programmet utan dem? Mindre tittare minsann.
Men jag tror att dem fulaste mammor och döttrar kommer att komma långt i den här tävlingen, det känner jag på mig.






Shopping 28/06-08

Igår blev det lite shopping för min del och eftersom det var fullt med sommar-rea måste man ju passa på.

Två par beiga byxor
blev det under denna shoppingrundan.
Den första långa byxa köpte jag i H&M för 98 kr och den satt skit bra på mig speciellt därbak. Me like.

Men huvudsaken var att jag skulle leta efter ett par chinos men jag hittar dem ingen vart. Det fanns bara chinos för killar. Jocke testade på ett par från carlings men tyvärr fanns dem bara i storlek L dock fanns det ju par andra men dem kostar ju inte bara mer än 1000 kr.



Mitt andra köp var ett beiga shorts från Bikbok för 150 kr.

Jag är nöjd med mitt fynd! =) Men nu ska jag kila iväg till gymmet.

Ha en bra dag, trots det fula vädret.






Impuls är bra.

En impuls fick jag och Jocke igår klockan 12 på natten, nämligen ut till fitness24seven för att gymma. Vi var så utråkad och ingen av oss var trötta. Att gå på gymmet var en bra idé att fördriva vår tid. Ingen var på gymmet och det kändes skönt.

Jag tycker att språnget på mitt gympass har varit relativt bra, kanske för bra. Har tränat 2 gånger om dagen under veckan som har gått men enligt Jocke så ska jag inte över träna mig själv för mina muskler hinner knappt vila ut och konsekvenserna blir att jag kommer att ser ut som alla machograbbarna därute, dvs. spänd och oflexibelt. Men jag kan inte rå för att min målmedvetenhet är för stor. Jag börjar nästan tänka på allt jag äter nuförtiden... gud jag vill inte sluta som en av dem viktväktarna-kräsna-kärringar. Jag måste sluta tänka på hur mycket kalorier eller fett varje mål innehåller för då kommer jag aldrig ser resultatet på mig själv dessutom älskar jag mat alldeles för mycket.

Under den dan lagade vi kyckling med äggnudlar. Vår egna marined kyckling och vår egna wookade nudlar. Fan vad jag älskar mat.



Tila Tequila

Jag älskar Tila Tequila! Hon är verkligen en hel skön brud! Vild och galen vet vi alla att hon är men jag diggar henne. Iallafall Tila Tequila är i Stockholm! Fick nyligen reda på det när jag hittade ett klipp på henne i Stockholm på Aftonbladet och som jag garvade när hon sa fula ord på svenska. Hon är bara för söt =)

Här har ni klippet. http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article2778207.ab







Lika barn leker bäst


En bild som får mig att ler. När klassen lekte dunkgömme.
lika barn leker bäst och vi är klassen som leker bäst!

Jag, ellepelle, Jovana och Sahara



Bild togs av Muddi


planer


Jag ser sjukt mycket emot trean och otroligt nog saknar jag skolan lite dock har det bara gått 2-3 veckor av mitt sommarlov. Detta är vad jag kommer att ser mest emot när jag går i trean.

  • Studieresan till Spanien i 6 veckor med Sarah
  • UF - jag vill starta ett UF företag! Vem vill starta med mig?
  • Reportage resa - vart vet vi ännu inte men inom ryanair lär det blir.
  • APU - jag har tänkt att söka APU i New York, någon som vill åka dit med mig?
  • Studentfesterna - jag ska fan delta med på festkommitén.
  • Balen - Vem vill inte missa det?
  • Student 09!!! - kommer blir bääääst!


Jag borde egentligen tar planeringen ett steg i taget för det är ju sommarlov som gäller!
Hittills lär det blir som jag hade planerat eller vad jag hade tänkt.

  • Hård träning med Jocke
  • Segeltur i sthlm med Janni
  • Östersjö festivalen med tjejerna
  • Åhus strand och bad
  • Umeå? beroende på om jag har nog med cash.
  • Göterborg, liseberg, någon?
  • 13 Augusti. Min födelsedag!
  • ... har jag missat något mer?


Detta kommer att sluta illa...

Om jag håller på så som jag gör med träningen kommer jag att sluta som en bodybuilder, tro mig... det handlar bara inte om träningen utan kosten som jag får i mig. Jag äter inte bara en tallrik, utan 2-3 fulla tallrikar per mål. Jag äter t.o.m mer än vad min pojkvän gör. Jag ljuger inte och nu tror ni säkert att jag är ironiskt när jag säger att jag kommer sluta som en bodybuilder men det mål jag äter är ganska fettsnål och lagom mycket kolhydrater och protein. Bodybuilder eller elitidrottare äter mycket mer än vad vanliga nybörjartränare som mig ska äta och inte nog med det, under träningen tar jag alldeles för tunga vikter för Jocke tvingar mig. Sorgligt nog kommer jag fan sluta som en bodybuilder!

Okej jag var ironiskt...


Men hej jag bjuder iaf på dagens bilder.




Min vardagliga outfit kommer troligen att ser ut så här.. antingen träningskläder eller myskläder.

På träningen hade jag på mig en rosa tshirt från Cubus
Gråa mysbyxor från Stadium
Ett par gråa/rosa Nikes träningsdojjor från Stadium
Grön/rosa väska från Juicy Couture

Ja och så ser ni min nya hårfärg :)










På gymmet... *strech strech*






















Min-elaka-inte-min-pojkvän-personliga-tränare








Fitness24Seven for sure!

Jag oehörd stolt över mig själv idag och gissa vad, jo Mikki har börjat på fitness24seven i Kristianstad.
hoho och jag har dessutom min egen personliga tränare som har pushat ihjäl mig idag och jag är helt utmattad mer än någonsin. Min personliga tränare är min pojkvän om man nu kan kalla honom pojkvän för på gymmet är han inte snäll han. Jocke på gymmet är inget man ska leka med.. speciellt om man är hans flickvän hihi.. för att han vet att jag klaga rätt mycket.

Men utan honom blir det inte mycket träning så jag är så glad över att har honom med mig så han kan förverkliga mina mål och det är att få större vader, slankare mage och såklart finare rumpa. Så nu vet ni vad Mikki håller hus under sommarlovet... på gymmet!

Önska mig lycka till! =)


Öland 08!







Jag hoppas att alla ni har haft en underbar midsommar för det hade nämligen jag. Jag tillsammans med mina härliga vänner firade midsommarn i Öland på en camping i Köpingsvik och det var det bästa midsommarn jag någonsin haft i hela mitt liv.

Vi tjejerna samåkte aldrig dit eftersom jag och Janni fick skjuts till Köpingsvik och vi åkte med i en riktig raggarbil och jag kan även säga att det var det bästa åktur jag någonsin haft för alla var på gott humör, vi söp och sjöng, håret blåstes överallt men det skiter man i sen höjdes stämningen ännu mer med 50-80tals musik.. ja vad säger man? bättre biltur finns det inte.

När vi väl var framme var alla saknad av oss och det var sjukt mycket folk på campingen. Köpingsvik påminnde om festivaler eftersom här fanns det marknad och festival mat som typiska langos men detta är bättre än festival eftersom här fanns det en stor underbar strand men sol och bad blev det inte mycket utav eftersom sola och bada kan man när som helst göra så vi tjejerna passade istället på att träffa nytt folk, umgås med varandra, dansa, sjunga och har det bästa stunden i vårt liv.

Iallafall vi träffade dem andra tjejerna ganska sent, runt kl 21:00 om jag inte minns fel men under den kvällen blev det för mycket bråk som nästan ledde till slagsmål vilket jag ångrade fullständigt. När jag dricker kan jag blir lite aggressiv men hursomhelst jag tyckte bara att det var onödigt och idiotiskt av mig. Men självklart förstörde inte den delen av min kväll! =)

Vi träffade på ett gäng från Enköping som blev våra grannar, riktig härliga grabbar och vi hade likadana tält t.o.m dock var våran mycket mer stökigt och det kan man nästan inte tror om man jämför det med killarnas haha. Men det var super kul att få träffa dem och självklart träffade man även på en massa som jag inte minns så mycket av men dem är nog inte så värda att ta upp just nu. Musik däremot fanns det överallt! Minst 5 bashögtalare och det var jobbigt när man ska går och lägga sig för inte hör man bara en låt utan 4 låtar. Jävligt irriterande... bortsett från att störas sig av musiken blev det ändå mycket dans och vad vore midsommarn utan bra musik eller hur? blottare fanns det också fyfan... och såklart var det ju vidriga killar som måste visa sina delar. Man blir bara så äcklad och det fanns ju familjer med små barn som bor på campingen. Vad ska små barnen liksom tänka? Ingen bra syn på oss ungdomar direkt. Nej nu ignorera vi detta för det är inte vad detta inlägget egentligen handlar om dock jag har så mycket att berätta att jag nästan inte kommer på vad jag ska skriva mer för allt hände så fort men det viktigaste jag vet är att detta upplevde jag med mina vänner och att detta måste göras om igen, nästa år samma plats men denna gången med en husvagn eller en stuga! Bästa midsommarn med bästa umgänge vad mer behövs!

Tack för en underbar midsommarn ni vet vilka ni är <3


Bilder från helgen, mer dyker snart upp.








Nu kilar jag iväg igen..


Något som jag tycker är otroligt drygt är att resa och jag hatar att fördriva så mycket tid genom att sitta väntande på bussen, tåget eller bilen till ett ställe man ska till. Det enda man kan göra är att sova, lyssna på musik eller räkna bilar, kossor om man vill. Men jag vill helst komma till ett och annat ställe så fort som möjligt. Väntande med tiden tror jag nog är en av det jobbigaste i livet.

Hursomhelst idag kom jag hem från Kristianstad, puhh.. jobbig hemresa som bestod av tre byten. Men snart åker jag iväg igen. Först till Växjö och sedan till Köpingsvik i Öland. Jag som vill vila ut mig, så trött som jag är idag...
Men allt annat är packat och klart, denna gången menar jag riktigt ordentligt. Idag hann jag tom slå om presenterna som jag ska ge till två nyblivna 18 åringar hoho.


Presenterna




Ja juste, jag har även färgat mig till mörkt brunt. Jag gillar färgen och passar riktigt bra för mig, bättre än den ljusa färgen i med att mina ögon är mörkbruna och mina ögonbryn är svarta. Snart laddar jag upp en bild på mig och mitt hår så får ni ser och kommentera. =)






ops.


Ni kan ju gissa på vad Jocke gör, haha nämen jag skulle egentligen ta en bild på min outfit och han råkade hamna med på bild tihi.








Öland Köpingsvik, Here we fcuking come!


På midsommarn ska jag, Sarah, Johanna, Janni, Hanna, Ellinor och Tess till öööööööland!
Vi åker dit på torsdag och stanna där tills lördag, kommer att blir superduber härlig! Hoppas bara på bra väder.







Dagens bilder



Idag när jag och Jocke lagade currygryta ihop, fann jag Yoshi sovande i sitt lilla hus men denna gång sitter han och putar ut sin lilla rumpa. Försiktigt tog jag upp hans lilla hus och fotade genom det lilla hålet.

Fick till en najs bild iaf ;)






Eftersom jag befinner mig i Kristianstad hos min pojkvän blir det mycket matlagning. Idag blev det våra egna speciella curry gryta och i den finns marinerad kyckling filé, potatis, morot, palsternacka, curry, kokosmjölk, lök, gräslök, vitlök osv. Mums säger jag bara! Snacka om över mätt.

Ser riktigt gott ut va?

 




Dagens outfit

Dagens outfit

Ray ban solbrillor
Mammas tunika från Veromoda
Gladiatorsandaler från din sko
Svart shorts från Bikbok
Mammas svarta handväska



Ett meddelande till Karro:

Varför dyker det alltid upp en sån lösenordsgrej till din blogg så fort jag besöker min egen sida? Och jag kommer inte in på din blogg :/


















Wonton

Jocke gör världen godaste wonton. Jag har nu ätit det i två dagar med nudelsoppa, som tur har man en pojkvän som kan lagar världens godaste rätter. Jocke är min kock, efter min mamma då hihi.

Wonton är ett asiatiskt rätt som görs av marinerad köttfärs som i sin tur rullar man i det på en pasta platta. Man kan antingen koka eller fritera dem beroende på hur man vill äta sitt rätt.






Camping?


Jag har egentligen inget behov av sommarjobb eller pengar, men min mamma ska jämt tjata om det därför har hon i egen hand tagit kontakt med några hon kände som behöver folk på deras camping i dalsand och idag ringde hon mig och berättade hur det var där och vad som ska göras osv. men ibland fattar hon inte att jag inte vill jobbar under sommaren men ändå ska hon hitta ett jobb åt mig utan att fråga och sedan försöka övertala mig, men ibland få jag dåligt samvete om jag tackar nej. Det som är bra med detta erbjudande är att jag får boende och mat, dessutom få jag ta med mig en kompis som vill jobbar med mig och självklart vill jag har Jocke med mig. Men han är osäker och har inte heller behov av pengar, men ställer bara upp för min skull. Boende är i campingen så hur fräsh kan det vara och finns det ens tv och internet? Jag som har glömt att ställa dessa frågor när dem ringde mig. Det som är dåligt med detta erbjudande är att jag måste jobbar under hela 2 månader plus helger. Med andra ord kommer jag aldrig att få ledigt under mitt sommarlov. Jag som har längtat så mycket av sommarlovet.

De som jobbar på campingen har ringt mig två gånger och verkar vara desperat efter folk genom att säga "snälla, vi behöver folk" ett antal gånger bara för att jag sa att jag inte kunde jobbar under 2 månader. Det låter så oprofessionellt på något sätt men det känns som om man är eftertraktad fast sanningen är att Jocke är den mest eftertraktade för det var han som någon nämnde på campingen bara för att han gjorde bra ifrån sig på Tekno press.

Iallafall, jag har verkligen ångest över detta och vet inte om jag ska tacka ja eller nej. Att jobba på en camping i dalsand hade inte varit helt fel men jag är så omotiverad och vill njuta av mitt efterlängtande sommarlov. Fan vad ska jag göra?

Update: Jag tackade nej till jobbet pågrund av boende för vem fan vill bo i en husvagn i 2 månader. FUCK NO!

Student

Student för treorna på sunnerboskolan var igår och tänk att jag egentligen skulle vara med där och fira min egen student. När jag såg mina vänner springande upp för scenen, hoppade, hurrade och sjöng fick jag en stor känsla av glädje men samtidigt lite tråkig för mig i med att jag inte kommer att ta student i år som jag egentligen borde, men jag ångrar inget för att byta skola och linje var det bästa jag någonsin har gjort.

Student 09 kommer att vara bäst och jag kan knappast vänta tills dess! Iallafall mycket blommor fick man ger bort men den mest finaste bukettet och presenten gick till min fina min barndomskompis Camtu och en sån vacker klänning hade hon såväl. Sedan såg man gråtande Eva som berörde mig mycket och tyvärr hann jag inte komma på hennes fest men en stor kram och rosor hann jag med. vilket var viktigast. =)

Men grattis ännu en gång till alla som har tagit studenten!

Bilder kommer ...

GRATTIS JANNI!


Ett stort grattis till min banni som fyller 18 år!
Hon växer och växer, snart hinner hon ifatt mig... not!
Men jag älskar dig ändå <3








Skolavslutning

Riktigt trevligt må jag säga dock kom jag och Hung 2 timmar för sent till betygsjakten eftersom vi inte visste när det egentligen började. Iallafall betygsjakten var okej men det var mycket roligare förra året. Men som vi fjäskade för alla lärarna, haha och vår sång kunde har varit liiite bättre tycker jag. Iallafall betygsjakten innebär att man ska klassvis går från station till station där lärarna har olika uppgifter. Antingen kan man få G, VG eller MVG men ibland beror det också på hur mycket man fjäskar men tyvärr vann vi inte tävlingen.

Efter lunch gick hela Johnbauer elever till teater torget där Roger och Magnus hade en liten show för oss som var riktigt kul! Sedan skulle en engelska lärare prata om eleverna på Johnbauer om vad de hade skrivit på prov, uppsatser eller vad hon har hört vad dem sagt som var roligt. Hon tog nämligen upp något som jag kommer ihåg jag hade sagt... haha som jag och Johanna skrattade!

Sedan var det lite utdelning av stipendium för UF och andra stipendium som mentor fick utse i klassen. Detta året fick jag och Sarah stipendium! Woho! Mitt stipendium gick för mina goda studier och att jag alltid är positivt, glad och social osv.... not men det var iallafall vad rektorn sa, hehe.

Ja, det var väl inget mer om skolavslutning förrutom att min Janni fyller 18 år och henne måste jag fira. Krogen next!


Sedan vill jag önskar er ett riktigt härligt bra sommarlov!!!!






Things to do...

Tisdag
Mamma fyller år - har än så länge har jag sagt grattis och gett henne en stor kram, ska senare köpa en tårta.
Irwin min styvpappa anländer till Sverige
Senare mot kvällen är det Fotbolls EM Sverige mot Grekland
Onsdag
Volleybolltunering
Camtus, Idas, Song hys och Evas student.. har jag glömt någon mer?
Torsdag
Betygsjakt
Skolavslutning
Janni fyller 18!!!!
Fredag
Skolavslutnings fest hos Joel
Lördag
Fira Janni!

Fashionspace

Fashionspace.com är en mycket bra modesida, där designers eller även du kan visa upp, köpa eller sälja kläder, väskor, skor accessories osv. En väldig bra sajt att bli utmärkt som en designer eller helt enkelt för er som älskar att shoppar online. Fashionspace växer och växer och har redan blivit populärt runt om världen. Jag är redan registrerad där och finner mycket intressanta saker och bli så inspirerad.

Jag vill så gärna pröva på att designa och sy egna plagg för jag älskar mode och har mer eller mindre passion för det. Därför ska jag ska fan i mig spara mina pengar till en symaskin och jag som aldrig bruka spara pengar till något men nångång måste jag utnyttja min lilla "born to shop" spargris, min bunny sparbössa och min ank sparbössa till något jag verkligen vill göra. Dessvärre är jag luspank och lär bli det under sommarlovet *suck*



"Soon Dead"

Här har vi vår allra första manus till vår allra första film. En kompis till mig hittade manuset och skrev ner det på hennes blogg som fick mig att garva så mycket att jag fick tårar! Haha jag minns hur fula vi var på den tiden och hur kul vi hade det. Iallafall vår första film heter "Soon Dead" och den handlar om 6 olika personer som fick för sig att spela "anden i glaset" och underliga saker börjar hända. Detta filmen gjorde för ca 4-6 år sen? Jag minns inte riktigt men man gick i mellanstadiet då tror jag dock har filmen försvunnit helt men vi har kvar den originala manuset som tur var. Hursomhelst... detta var man nästan tvungen att lägga ut på min blogg så enjoy reading. =D

(OBS! texten innehålla en del svordomar och rasistiska inslag samt förnedringar - Barn under 15 bör inte läsa detta)


Karaktärerna

Kelly Cheng - Filonski - Tomboy
Frida Nguyen - Barbie - Bimbo
Karolina Nguyen - Berta - Chicken
Mikki Pham Thi - Marijuana - Drogs/Hippie
Cam Tu Nguyen - Lebbi - Lesbian
Christina Ngo - Marchmud - Zigenare


Barbie
: (Öppna dörren) - Ojdå, jag råkade komma försent...
(ALLA tystnar, sedan börja Barbie att prata igen)
Barbie: - Ey, vet ni? Jag såg en skitsnygg kille på vägen hit.. Han likna min idol.
Marijuana: - Vem då?
Barbie: - MICHAEL JACKSON SÅ KLART!! Är ni helt sena lr?
Filonski: - Vem bry sig?
(ALLA tystnar igen)
Marchmud: - Sätt på musik! Jag vill shaka loss!
Lebbi: (sätter på musiken/breakdanslåt/hippie låt)
(ALLA börja dansa)
Marijuana: - Flytta på er! Jag ska visa er nårra breakdance trix
Filonski: - Du kan fan inte dansa breakdance du e fan en jävla hippie
Marijuana: (börja breaka)
(Musiken stoppas efter hon ha breakat färdig)
Marijuana: - Tack tack.. det var så lite så
Berta: (klappar och sa) - Wohoo, det där var grym.
Lebbi: - Fy fan, vilken arabdans. Det där kan jag med.
Marchmud: - Min mormor dansa bättre!

(en bok ramlar ner/ Att återkalla anden)
Filonski: (tar upp boken) -Va fan är detta?
Lebbi: - Jag såg den i vinden! Hur fan hamnade den här?
Berta: - Det fanns en liknande bok i Vodooshop. Min gammel gammel gammel gammel.. (fundera) gammel farmor dog av spelet . Anden i glaset hette det.
Barbie: - Anden in my ass!
Marshmud: - Käften bimbo.
Lebbi: - Fan va grym.
Filonski: - Vi kör den då.
Berta: - No, det är farligt.
Barbie: - Dra då om du våga, din fegis.

Lebbi: (tar fram glas oh papper, som sedan läser instruktionerna)
Lebbi: - Instruktionen: Ett glas förflyttas av en ande. Om det är en ond eller god ande berors på vem som återkalla anden. Spelet börja med en återuppkallelse. Sedan lägger alla sina pekfingrar avslappnad runt glaset. Ingen ska släppa fingrarna från glaset om spelet inte ha avslutats.
(pang, Lebbi stänger boken) (ALLA tar plats) (Spelet börja, Marshmud läser återuppkallelsen)
Marshmud: - Moshi moshi.. askalaba simsala hocko pocko. Kom till mig anden!
(glaset börja gå sakta huller om buller)
Barbie: - Sa ju att det inte stämde
Filonski: - Fan, fejkspel
(sedan går glaset snabbt till -S-)

Berta: - Vad var det jag sa?
Barbie: - Fan sluta Berta. Det var säkert du!
(Glaset går vidare till -O- sen snabbt till -O-N-D-E-A-D) (Glaset ramlar från bordet)
(ALLA blir chockad och anklagade varandra)

Berta: - Man fick inte släppa fingrarna och glaset får inte ramla ner.
Lebbi: - Tror ni på sånt eller?
Marijuana: - Detta är fan omöjligt! Det var säkert DU Marshmud! (Och pekar på Marshmud) (skratta i bakgrunden) Som flyttade på glaset!
Marshmud: - Min mormor flyttar glas!
Barbie: - Din mormor är fan död, din gypsi!
Marshmud: - Håll käften din Pamela Andersson wannabe!
(slagsmål) (Lampan släcktes)

Marijuana: - Vafan!
Berta: - Tänd lampan, nån! Jag är mörkrädd!
Barbie: - Vem fan tafsa på min röv?
Lebbi: - Hihihihi
(Lampan tänds)
Filonski: (spelar död)
(ALLA blev chockad)
Berta: - AAaaaAAaaAa!! (skriker högt) FILONSKI ÄR DÖD!!
Barbie: (Gå fram till Filonski och ger henne örfilar) - Är du död eller?
Filonski: (tar tag i Barbie's ben) - Aaa, jag är död.
Barbie: - Ahhhhhhh!!!
Berta: (Titta på Barbie och skriker också)

Filonski: - Hahaha, jag lurade er IDIOTER!
Lebbi: -Vafan! Du skrämde livet ur mig! Det va ifan inte Skoj!
Marshmud: - Fan att du inte dog, jag kunde tatt dina kläder och sälja det till mina zigenarvänner, och dina smycken ska till min mamma.
Filonski: - Håll käften din zigenare! Fan jag ha ont i huvet, av era bimbo snack! Har någon ipren?
Marijuana: (öppna jackan) - Ta nåt av detta! Istället för nån jävla iprentablett! Du blir hög av detta, och ditt huvud får aldrig mer huvudvärk.
Filonski: - Okie, varför inte? (Tog snifftet och fick överdos) (fick astma anfall och pekar på Marijuana)
(ALLA trodde att Filonski skämtade med de, och skrattade åt honom)
Barbie: -Vi ska fan inte gå på det där igen
Marshmud: - Asma eller?
(Och Filonski dog med öppen mun)
Marshmud: (Tar klockan, pengar och smycken) - Min mamma blir glad!


Jag tycker att vi var så härliga under den tiden. Ingen barn kan har lika kul som vi hade!



En ny dator

Min kära trasiga bärbara hp datorn från skolan ska bli återlämnad imorgon, vilket betyder att jag inte kommer ha någon dator under sommaren dock har vi två datorer hemma, den ena i min lillebrors rum och den andra i min mammas rum men som tur är att jag kommer att få en helt ny dator! Problemet är att jag inte kan bestämma mig för vilken modell. Ska jag verkligen köpa en macbook? Macbook är bra för redigering osv, men jag vill ju också kunna spela lite spel, kolla på film osv.

En stationnärdator eller en laptop? Men om jag köper en laptop kommer jag att ha två laptop i med att jag kommer att få min hp laptop efter trean. En stationnärdator hade varit bra men jag vill så gärna har en macbook med.

Gud jag kan inte bestämma mig! Någon som vill tipsa mig en dator som är både bra och snygg (utseende är väldigt viktigt för min del)?


Jag har flyttat!

... till ett nytt rum!

och jag är inte så jätte glad över det precis. Min mamma tvingade mig för att Irwin ska snart flytta hit om två dagar och de behöver ett större rum för deras säng. Just nu har jag en av dem minsta rummet i huset som är tapetserad med fula blommor, dock förstår jag inte varför vi ska behöva byta, jag menar jag har dem flesta möbler, prylar osv. Medans mamma har bara en stor säng. Nej nu ska jag inte klaga för det är ganska mysigt med ett litet rum däremot fick inte min soffa fick plats men det är ingen som sitter på den iallafall. Men jag vänjer mig vid mitt rum och blir nöjd med tiden.

Efter att har bytt rum, gick jag, min familj och min pojkvän ut till koloniet och grillade och hade det allmänt trevligt tills jag fick reda på något hemskt som hade hänt. Nämligen en hemskt bilolycka.

Vila i frid Robert Coric



Snyggast på Siesta


Min kära heta barndomsvän, Christina såklart!


Bild från moderniteter



Nu är jag tillbaka!

... tillbaka från Siesta. =(

Det var galet på Siesta och jag hade skit kul! Torsdag var bra, Fredag var sådär, Lördag var bäst! Men om jag ska sammanfatta alla dagarna har det varit super härligt. Jag älskar den hära festivalstämningen med en massa härliga festsugna människor, däremot är jag verkligen ingen "campingmänniska" som gillar att tälta eftersom det var iskallt och jag håller alltid på att frysa ihjäl mig så jag tog tåget hem till Kristianstad för att det bara ligger 20 minuter ifrån och sov hos Jocke under en natt. Det finns så mycket att berätta om Siesta och många saker som jag heller inte vill tar upp just här, men detta var min första festival och verkligen inte min sista.
Dock missade jag en hel del band, men Adam Tensta var helt enkelt BÄST! Han var Siestas höjdpunkt ochjag som aldrig trodde att jag skulle digga till svensk hiphop, men han var grymt bra. Lykke Li var tyvärr inställt, Jose Gonzales var sådär och jag missade låten heartbeat. Millencolin sög under live. Håkan Hellström.... jag vet inte vad jag ska säga om honom men han duger väl. All Time Low var också bra inte för att jag vet vilka dem är. för att stämningen var så jävla bra! Iallafall Adam Tensta kom till vår camping och det var helt sjukt, jag menar hur ofta kommer artister till campingen bara sådär? Men jag och Johanna passade på att ta bilder med honom och hej vi ser ju inte så skabbiga kl 2 på natten men det var så värt det!



Här har vi en bild från Rockfoto.nu


Jag undra också hur folk orkar festa 3 dagar i rad, för jag kände mig så skabbig efter en dag men okej det är ju en del utav festivalen och dessutom är jag som sagt ingen bra camping människa som vet vad man ska ha med sig eller inte. Jag tog en hel del onödiga saker och saker som jag hade glömt och som jag inte tog med, men i nästa festival ska jag fan i mig har med mig en praktisk ryggsäck och nödvändiga saker. För jag fick bära hem en massa i påsar eftersom jag la kvar min väska hos Jocke. Men nästa gång måste vi planera flera veckor innan för jag och Johanna hann inte planera så mycket och för min del blev packingen därför helt katastrof.

Nog snack om packning och tillbaks till Siesta. Jag lärde känna en hel del människor och alla var mer eller mindre super trevliga. Jag fick en hel del komplingar om mitt asiatiska utseende och det var lite gulligt i med att det inte var så många asiater på Siesta dock såg jag faktiskt en hel del. Christina som är min barndomskompis var där och henne träffade jag bara en gång och jag ångrade att jag inte var med henne flera gånger. Christina är så himla söt och hon hade världens snyggaste hatt.

Det som då har varit mindre bra med Siesta var att jag gick vilse, helt själv hittade jag ingen som jag kände. Det var också då jag åkte hem till Kristianstad men under sista natten vandrade jag också helt själv efter Adam Tensta och hittade ingen sedan fann jag Tess och gänget och var lite med dem. När jag skulle tillbaka till tältet kom Muddi och var så glad över att se mig och jag var så glad över att ser honom. Muddi är så söt och snäll, utan honom hade Siesta inte varit så bra som den var. Tack Muddi för att du gjorde min kväll så jävla bra! <3 Sedan vill jag tacka min Johanna. Jag vet att vi bråkade en hel del på siesta och vi båda har varit så griniga över allting, men vad vore festivalen utan dig? Helt seriöst jag vet inte heller vad jag ska göra utan dig. Ärligt talat så hade jag super trevlig med dig då vi båda var på party sugna och även om vi båda har varit ledsna om små saker, men du och jag har skapat ett härlig minne under Siesta och jag hoppas verkligen att detta festivalen inte är den sista för dig. Nästa gång måste vi göra den bättre, bättre planering, ingen få banga ur, ingen få lämna varandra utan vi ska alltid ha så kul ihop och stötta varandra så mycket som möjligt oavsett vad. Du har varit en bra vän under Siesta för mig. Jag vill tacka dig så mycket och hoppas att detta var något som du inte ångrade. <3

Liter bilder från Johannas kamera.
Jag lovar att fler fler bilder kommer eftersom jag har glömt min kamera i kristianstad.







RSS 2.0