Autumn in my heart

Jag har fortfarande inte insett att jag är i Spanien, lever i Jerez och studera på Campus el sabio. Jag har världens tur att få uppleva denna livstil. Klassen kan inte heller bli bättre än vad den redan är och vädret i Spanien är strålande! Men ibland har jag ändå hemlängtan men mest för att jag saknar mina nära och kära. Dessutom saknar jag faktiskt det  höstvädret med dem fina röd/gula nyanser på bladet dock har jag ännu inte fått uppleva det mysiga höstvädret för det känns som om jag fortfarande är fast under mitt sommarlov. Jag älskar värme men jag klara mig inte heller utan kyla. Jag är glad över att jag bor i Sverige för här är temperaturen alltid lagom och varierat.

När jag tänker på hösten tänker jag på min familj och hur mysigt det hade varit om alla var hemma och hade en pratstund under en middagskväll. Så mycket saknar jag dem men mest min mamma.

När jag kommer tillbaks till Sverige, ska jag njuta av det fina höstvädret om bladet inte har hunnit tinnat bort.

Sen bjuder jag på denna höstbild på mig från förra året :)




 

Zara <3


Detta har jag handlat på Zara i ett stort galleria Area sur i torsdags!
Ett par röda heta skor, åh dem passade mig så bra!
Sedan har jag handlat lite örhängen på gallerian.







V.I.P, VIVA LA SUECIA!

Gårdagen bestämde vi oss för att besöka en ny nattklubb, Club La Carbonería. Vi ville inspektera nya klubbar varje helg och än så länge har alla klubbar varit helt suveräna! Vi tog en taxi och begav oss dit. Väl framme bland dem tajta vägarna med gamla byggnader stod vi förvirrande. Var fan är klubben?! tänkte vi. Klubben Carbonería visade sig sedan vara ett minilitet pub med bara gamlingar. Enligt Tobias skulle Carbonería vara ett ställe där det visades många ungdomar. men hell no tänker vi inte går in dit. Nej nu beger vi oss till Club Bera bera istället men eftersom klockan hade hunnit passerat 12 kom vi inte in heller pågrund av 25 årsgräns.

Nehe nu blev alla mindre peppade och jag funderade på att dra hem. Men istället tog vi alla taxin in till Club de la Rouge. Jag och Cilla ville inte egentligen betala ytterligare 120 kr för att komma in så vi tänkte hänga på hårdrocks baren istället.

Jag, Cilla och Sussi kom till Club Rouge sist av gänget och där stod vi och grubblade över om vi skulle in eller inte. Plötligt kom det fram en man och frågade:

- Är ni från Sverige?
- Si! svarade vi.
- Resten av gänget väntar på er därinne, så ni kommer in gratis!


Vi tänkte ”Är detta verkligen sant?! Vi kom in gratis på en av Jerez största klubb. Vilken jävla lättnad! När vi gick in träffade vi på resten av våra underbara klasskamrater!

Sen kommer det bästa utav allting!


Kajsa hade fixat ihop 100 V.I.P kort till hela jävla skola! Klubbchefen ville att hon skulle dela ut dem till Campus El Sabio studenterna! All honour to Kajsa!

V.I.P for the win! <3

Viva la Suecia säger jag bara!

 



Bild snodd från Kajsa :)



“If friends were flowers, I'd pick you”


Jag, Cilla och Sarah testar på våra nya super sköna mysoutfits!
Tofflorna och mjukisbyxor köpte vi på en liten butik där dem säljer allt möjligt för billigt pris.
Tillsammans kostade dem bara 80 kr, en bra fynda!




Toffel power!








Pool pictures.

Skolans älskade pool!
Här spenderas dagligen när solen skiner som mest.








27/09 - 08

Jag har nyligen vaknat upp ur en lång och skön powernap som jag inte har haft på tag nu i Spanien. Jag kände för att vila ut mig från gårdagens händelsefulla kväll, eller rättare sagt från dem två senaste veckorna. Så nu är jag vaken och det fula vädret tvingar mig att uppdatera bloggen, dock har jag fortfarande huvudvärk och är döv i den ena örat.

 

Igår hade vi en halv lektion med distansstudier och jag gjorde i princip ingenting förutom att fotade en del men inget seriös fotande, eftersom jag inte har kommit på vilket tema jag ska ha på mitt kollage. Vi fick i alla fall slutar tidigt för Rickard, skönt nog. Direkt till poolen som vanligt och ännu brunare har man minsann blivit dock fick jag vattnet i det vänstra örat och fick inte ut det. Så jävla jobbigt och pinsamt är det också för jag få alltid upprepa ordet va? va? va? ett antal gånger! För att jag tvungen ska förvärra upp situationen kom huvudvärken fram och det fick jag från smärtan strax efteråt när man har försökt att tar bort allt skit i örat.

 

Nu till kvällens höjdpunkt!

 

Som Momme säger "One more strike and back to Sweden, BABY!” Som alla vet är det förbjudet att dricka i skolan, men många har brutit den regel och har också fått varningar och om man få ännu en varning blir det så att man få packa väskan och ta den första flyget själv till Sverige. Men som tur var jag inte där när vakterna rusade in i deras rum annars hade jag också fått en varning. Egentligen får vi dricka under vår fritid, dvs. efter skolan men inte i skolan och inte heller i vårt rum därför har vi varit ute och handlat i carrefour och drack vid sjön. Hur mysigt som helst! Jag var först med killarna för att inte jag behövde handlar och när alla kom tillbaks ringde vi taxin och samåkte till club berra berra!

 

Vi kom till klubben ganska tidigt eftersom åldergränsen där var 25 och om man kom innan kl. 12 behövde man inte visa legitimation. När jag kom in i Club berra berra var man tvungen att vara tyst eftersom det var ett musikaliskt band som höll på att spelas. Club berra berra är så otroligt vackert! Det kändes som om jag var inne i ett gammalt, elegant slott och vad vore inte mer än perfekt med ett glas vin till hands under den kvällen. Bandet var så bra och ärligt talat, blev jag tårögd för den vackra spelningen.

Efter den musikaliska spelningen är det partaj och som sagt spanjorerna har en vana att festa sent… riktigt sent. Festen började inte förens vid 2 och dansgolvet blev proppfullt vid 3. Jag, Sarah och Cilla lärde känna killarna från bandet och jag har aldrig i hela mitt liv varit så imponerad av en kille som gjorde magiska trixar med kortleken. Han var helt otroligt med kort trixande. Jag menar hur fan fick han koret ur sin mun med den rätta kortet som vi plockade fram eller hur den vikta kortet ploppade upp i toppen av kortleken. Han hade så många trixar och jag är så sjukt imponerad och bokstavligen skrek jag varje gång han gjorde dessa trixar. När dansgolvet var öppen dansade vi med dem och fler och fler från Campus el Sabio kom till klubben. Sedan blev det proppfullt med svenskar och norskor! Det var en riktigt bra kväll dock mådde jag skit dåligt mot slutet av natten och däckade lite smått men blev väckt ett antal gånger och fick ännu mera huvudvärk. Men som tur har man vänner där och jag är så tacksam över att jag har klasskamrater tillhands. Det är så gulligt att dem bryr sig och att Sarah my roomie, vad vore jag gjort utan dig!

 

Tack ännu en gång för en oförglömligt lyckad kväll!

 

Puss Mikki

 

 

 


Klassfoto 08!

Vår ursnygga klassfoto har kommit! Dock är jag inte hemma men som tur har Hannah lagt upp den på bdb :)

Så här såg vi ut!





Steker på beachen.

Äntligen en riktig frukost för en gång skull! Vi har bara haft bakelse med kräm och choklad till frukosten eftersom köket var inte klar fick dem beställa in maten. Jag kände mig så onyttigt varje gång jag äter frukost vilket man absolut inte borde göra. Frukosten ska ju ändå vara den mest nyttigaste och viktigaste av alla mål.

Men nu i morse fick vi den bästa frukosten på lääänge! Vi fick baguette, ägg, ost, skinka, chokladflingor och Yoggi som egentligen var vanilj pudding. Men ost och tomat på baguett har man inte ätit på länge och jag njöt för fullt.

Men eftersom vi var lediga idag har skolan ordnat en busstrip till Rota. Vi åkte från Campus ungefär vid tio tiden och när vi väl var framme var det direkt till stranden! Det var hur underbar som helst och vi steker för fullt i solen. Man blir även så avslappnad av ljudet från havet. Vågorna var både höga och starka, vilket fördes mig hårt ner till en mark bland stenar. Snacka om vad det sved. Sår och blåmärke på hela jävla benen... usch. Vattnet var skönt dock så saltigt att det sved i ögonen. Men vi njöt ändå för fullt med tanke på hur man kan ha det i sverige just nu på en onsdag, hehe.

Många blev extrem solbrända som Sarah till exempel, haha. Jag mobba henne lite då och då :)

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och pluggat spanska med tjejerna i tv rummet där minst 10 personer kollar på Dark knight. Mysigt värre... men nu ska jag gå och lägga mig. Skolan imorgon då och shoppingrundan i stan! wihu !

Puss Mikki







Nyttig dag!

tisdag 23 september

Vi har varit så himla nyttiga och hälsosamma idag! Vi har sprungit runt sjön i ca en halvtimme, sedan joggade vi till carrefour och handlade en massa frukter och annat.

Det är skönt att Jerez har röd dag på onsdag för skolan har arrangerat en trip till stranden! Vilket innebär att vi är lediga då! :)


 


Club de la Rouge

Lördag 20 september

Vilken hel sjuk kväll! Club de la Rouge har allt!
Två våningar med en riktig stor dansgolv, tre barer, två manliga och tre kvinnliga "stripp/gogo dansare", en stor scen, pirater vid entren, grym dj, minst 6 vakter (klädda i svart skjorta och rosa slips, hihi)

ja vad kan man mer säga, de har ju i princip allting! lokalen är både stort och lyxigt... t.o.m toaletterna är exklusiva, hihi.

Kväll var ännu en gång lyckat och för att alla i klassen hängde på! Längtar redan till nästa helg. ;)







Bilder från 18/09 - 08







Lilllördag! 18/09 - 08

Torsdag 18 september

Torsdag är Lill-lördag för spanjorerna, vilket innebär fest såklart! Men innan röjet började hade vi som vanligt lektion och dopp i det sköna poolen. Sen vill jag påpeka att vi jämt handlar på carrefour (supermarket) varje dag! Vi handlar alltid något smått som t.ex. godis, snacks, flingor, vattendunke, frukt, sprit osv. Jag har slösat minst 900 kr på en vecka! Dock är det ganska lagom om man jämför med dem andra i klassen som har lyckats slösat över 1000 kr. Jag få ångest när jag tänker på det för jag vettefan vad jag har handlat för pengarna egentligen, bara en massa skräpmat.

Bara för att vi har ätit och druckit mycket onyttigt ville jag, Cilla, Sarah och Sussi motionera lite för att kännas oss värda av dessa godingar. Eftersom det inte fanns någon gym, hade vi vår egna lilla motionpass i skolan. Vi sprang runt i korridoren, dansade, studsade, hoppade och gjorde en massa övningar. Haha lite skämmigt när alla kollade på men roligt var det!

Tillbaks till röjet då. Klassen är helt galna på att festa och alltid kan vi underhålla varandra. Det har hänt så mycket under dem dagarna som har gått och det känns som om att vi redan känner varandra i flera år. Alla vågar bjuda på sig själva och ingen är utanför därför är det så himla kul när alla kan samlas och partaja ihop, vilket vi gjorde idag.

Så vi förfestade i rummet och samåkte med taxin till stan på en nattklubb Contrast. Beställde en drink, blev bjudna på drinkar på 2 shots och Tequila mumsigt men vi fann även vår favorit drink där nämligen Malibu. Cocos och ananas! Så jävla god är den. Mycket dans blev det. Jag älskar att dansar dock var det bara vi i klassen som dansade eftersom nattklubben var mera som en pub och ni kan tänka er hur spanjorerna kollade på oss haha.



Kvällen var iallafall lyckat men nästa gång då jävlar ska vi finna en riktigt nattklubb! ;)

Puss Mikki.

Påväg till Contrast!





Campus el Sabio


Här få ni ser lite bilder på hur insidan av skolan ser ut.
Dem har bl.a. en reception, matsal, tv rummet (mysigaste rummet) och mycket mer.
Dock är gymmet inte klar ännu, dem säger att gymmet kommer att vara klar om en vecka, suck.
Sedan har jag ännu inte tagit bild eller fått tag på någon bild på poolen. men snart ska ni få se den :)

 
 



Strippan, bartender, flamingo dansare....

Onsdag 17 september

Vi var på busstripp för sightseeing i onsdags runt hela landskapet Andalucia. En riktig vacker syn och 39 grader i solen, kan man ju inte tacka nej till! Som tur fanns det luftkonditionering och vatten på bussen annars hade jag seriöst dött av uttorkning.

Under sightseeing fick vi bland annat se havet, stränder och städer. Marocko som ligger i Afrika kunde man se andra sidan av stranden Santa Maria, åh det var en härlig syn och havet är hur underbar som helst! Dit måste man besöka igen och inspektera ännu mer. Lyxiga byggnader fanns det också, ovanför havet över bergarna. Så otroligt vackert!
Jag ska finna en rik man så han kan köpa mig ett hus där :) *nu sätter jag press på Jocke* haha.

Tillbaks till campusen blev det fest på riktigt! Då menar jag utelivet! Först festade vi lite med klassen men bara jag, Sarah, Tobias, Cecilia, Hampus och Mikael gick senare ut.
Vi gick och gick utan att veta vart vi ska... tills vi hamnade i en park med ungdomar. Tyvärr kunde dem inte engelska och vi inte spanska så bra men vi försökte så gott vi kan med både blandade engelska/spanska och kroppsrörelse, vilket funkade asbra!

Ungdomarna i parken visade sig vara en strippare i gänget! Hon visade t.o.m sina nakenbilder när hon posade i sängen. Man vet inte riktigt vad man ska säga om dem bilderna för jag tyckte att det var ruskigt äckligt men jag gav en tumme upp bara för att vara trevlig, haha. En annan i gänget var en flamingo dansare och den tredje en bartender, dem andra killarna hängde bara på. Stripparen gav oss ett visitkort på en strippklubb med manliga strippare och på den klubben finns det en dvärg strippare! *asg* Lätt att vi ska besöka strippklubben, såväl killarna! ;)

Här har ni bilder under dagen :)







Feminin sida av mumu



Världens sötaste Cilla!



Strippan ser ni stående längst ut till vänster ;)





Ledighet!

Tisdag 16 September

Ledighet innebär:

Första dopp i poolen!

Partaj med klassen!

 

Redan runt 10 tiden på morgonen gick klassen en runda till supermarket och nästan inte en enda gick ut utan alkohol från affären. Sprit och alkohol är hur billigt som helst, en bacardi kostar 15 kr, en 70s vodka kostar från 30 kr, billigt är det dock handlade jag bara 4 flaskor bacardioch en smirnoff. 

 

När vi kom tillbaks till skolan var alla mer eller mindre peppade och redo att festas! Jag drack inte alls mycket, eller knappast... bara en halv flaska lime bacardi men jag hade en riktig trevlig kväll ändå. Andra blev en aning fulla hihi till exempel Sussi, världens lättroade tjej mer än vad jag är t.o.m. och folk brukar säga att jag skratta åt allting men Sussi.. hon är hur rolig som helst.

 

Imorgon lär det blir ännu mer partaj för då ska vi ut! :)

 

 Första rundan!

 



 


Vår första lektion...

Vår allra första lektion i Spanien hade vi i onsdags 17 september. Lektionen bestod av projektarbetet/praktik, vilket innebär att man gör både 100 poängkurs på projektarbetet plus praktiken, så vi slipper praktisera dem 6 veckorna i Sverige. Lärarna delade in oss i grupper och jag hamnade i en grupp tillsammans med Tobias, Philip och Ottilia. Projektet hette ”This is Jerez” och lärarna tipsade en hel del förslag om vad det finns att göra med projektet. Det väckte många intressen men vi valde att jobba med hemsidan för en grundskola som även tillhör Campus el sabio.

 

Tyvärr är jag inte världens kunnig på hemsidor, men mitt mål är att få mer kunskap om webbsidor och att kunna förhandlar med andra konsumenter dvs. grundskolan som vill har en professionell officiell hemsida.  Vissa andra grupper har andra roliga projekt på gång, vilket jag är smått avundsjuk på, bl.a. Sarah och hennes grupp ska göra en tidning för Campus el sabio, Cilla och hennes grupp ska göra en turist broschyr och just nu har de möte med en turistbyrå… hoppas det går bra för dem. Sen har vi webbgruppen som håller på med en hemsida om Johnbauer Abroad här på campusen. Resterande håller på med blandat som att göra annons för vinodling om jag inte hörde fel.

 

Jag ser jätte fram emot detta projektet dock vill jag inte räkna den som mitt projektarbete eftersom jag vill ha UF med Muddi som mitt projektarbete, så oroar dig inte muddi! Inte vill jag missa det! :)

 





Härliga Campus El Sabio!

Nu har jag skapat en ny kategori om Jerez, Spanien.
Njut av min reseblogg! :)





Fiesta!

Första kvällen i Jerez och det måste ju minsann skålas och visst gjorde vi det :)
Det började med doktoranter här på Campus el sabio. De firade sin kväll med sup och snacks utanför skolans matsal, bredvid poolen. Jag och tjejerna i klassen stod och hängde på terrassen och observerade dem. De var väldigt underhållande att ser på tills de vinkade dit oss för att festa med dem. Vi skålades sen för den första kvällen på skolan och skrek salut!! som betyder skål om ni undrar. :) Det var riktigt mysigt. Sedan blev det dopp i poolen för vissa.

Bortsett från den långa resan har dagen varit super härligt.




Room 25.


Lite smått bilder på vårt rum och utsikten från vårt fönster :)
















Läs om vår äventyr!!

Jag och Sarah har startat en egen blogg om vår härliga liv i Spanien. Doschica blev vår domännamn och betyder två flickor. Vi startade egentligen denna blogg för klassen men alla är självklart välkomna att besöka.

Jag kommer att både skriva här och där, men troligen skriver jag mer detaljerad här men om ni vill veta saker i förväg kan ni läsa på doschica ;)

http://doschica.blogspot.com/

Puss på er!






Jerez, Spanien.

Måndag 16 September.

Nu gäller det! Nu åker vi till Spanien!

Vi anlände till Stockholm Arlanda runt 9 och flyget därifrån åkte kl.10:30 till Malaga, Spanien.  Jag var as peppad och ingen kunde mista någon JB elev eftersom alla hade på sig en skön hoodietröja med vår fräna logo på.

 

Väl inne på flyget började jag få huvudvärk som varade länge dels för att jag var förkyld och illamående. När flyget landade ner till Malaga flygplats fick jag lock för örat och huvud värkte som fan. Aldrig har jag haft en sådan huvudvärk, det kändes bokstavligt talat att mitt huvud kunde explodera i vilken sekund som helst.

 

Sedan var vi äntligen framme i Spanien! Nu kunde jag slappna av och huvudvärken minskades. Utanför flygplatsen var det varmt och skönt. Omgivningen är så exotiskt och jag avgudar alla dessa gigantiska ananas liknande palmträd! Bussen kom sedan in utanför flygplatsen och tydligen var det inte bara vi JB elever som skulle med till Campus El Sabio i Jerez, för här samlades även universitet eleverna från Sverige och Norge. Förmodligen kommer vi att hamna i samma skola och jag tyckte att det var skit kul att vi är så blandade.

 

Det tog ca 2-3 timmar att komma till Jerez och sightseeing runt Spanien blev det mycket utav. Efter den långa bussresan såg vi skolan och alla kunde inte sitta stilla för nyfikenheten blev för stor. Steg sedan av bussen och snacka om vilken fin skola man såg framför sig. Snabbt hämtade jag och Sarah nycklarna till rummet, och gick till rum nr 25. Ikea möbler överallt man kände sig redan hemma i Sverige. Rummet som vi fick är lagom stor och möblerna är alldeles nya. Allting är så nybyggt och fin. ååhh kan det bli bättre ... nästan.

Alltid kommer det att finnas en liten missnöje. Gymmet var inte klar och internet funkade inte... men jag klarade mig iallafall hur bra som helst!

 

Framme till stockholm!

Frysta kycklingar på väg att stekas! 
I Stockholms Arlanda.

 

 

 


Update från Spanien!

Nu har det gått en vecka sen jag kunde logga in ordentligt. Ja den trådlösa Internet här i Campus el sabio går alltid ur nätverket men det gjorde inget för jag klara mig hyfsat bra utan Internet när man har så mycket att göra under dagarna.

 

Först och främst tänkte jag skriva lite smått från dag ett beroende på om jag har tid eller om min lathet börjar avtas och jag kan lugnt säga att latheten kommer alltid att finnas där hos mig. Latheten är härligt bra när man ska ligga och sola i timmar för det är jag nästan bäst på och vilket jag har gjort inom dem senaste dagarna.

 

Första dagen.


Söndagen 15 September.


Malmköping, en liten byhåla som jag aldrig har hört talas om dock skulle vi samlas där i ett hotell för att träffa den nya klassen och som tur kunde jag åka med Sarah och hennes familj dit annars vore det nästan omöjligt för mig att ta mig dit. Så där var vi, träffade på nytt folk och redan då har det bildat en stor ring och snabbt gick vi dit och presenterade oss och ringen blev allt större och större. Vi är som en klass redan då.

 

Vi samlades sedan i ett konferensrum och där fick vi klarare information om hur skolan är och ser ut på riktigt. Jag blev lite besviken på att bilderna inte såg ut som på 3d bilderna dock kan man säga att jag förväntade av mig ganska mycket. Skolan såg ut som skolan på bilderna i alla fall men inte omgivning, det var ganska sandigt och för få grönt i marken. Som sagt allting är inte klart ännu men det gjorde inget så länge poolen är klar då är jag nöjd!

 

Lite skvaller om klassen då… fyfan för den!

 

Haha nej klassen är helt underbar och det känns skönt att vi håller ihop så bra. Vi kom på egna lek-aktiviteter under den tiden man inte gjorde så mycket på hotellet. Jag kom på att vi kunde köra viskleken och alla fick ett gott skratt stund. 

 

Jag och Sarah på väg till Malmköping.

 

 

 

 

 


yummie

Dessa godingar beställde min kära mamma och styvpappa idag på Roddy's.
De ville fika med mig innan jag åker, fy vad jag kommer att sakna min familj.
Mammas mat såväl, hur ska jag klara mig utan hennes mat när jag redan klaga hos Jocke över en vecka om det.

Men spansk mat blir det nu framöver, hoppas de har en asiatiskt restaurang. :)

Mums.





Nu drar Mikki till Spanien!

Imorgon gäller det! Det har varit mycket krångel med mitt pass men det ordnade sig till slut och jag ska inte tänka mer på vad som hände annars blir jag bara påmind om att jag fick betala 1000 kr extra för en jävla liten ändring.

Hursomhelst imorgon far jag med Sarah till Malmköping där vi ska träffa den nya klassen som åker med oss till Spanien. Vi kommer att spendera hela dagen där för att lära känna varandra lite smått. Dagen efter åker vi buss till Stockholm Arlanda och i sin tur tar vi flyget kl 10:30 till Spanien.

Viktigaste hjälpmedel till våra studier måste tas med, dvs min laptop och då hinner jag förmodligen blogga lite då och då om hur jag har det i Spanien/del Jerez och i Campus del sabio. Det låter bra va? Så mig slipper ni inte helt haha!

Jag kommer att sakna alla mina nära och kära sjukt mycket. Så mycket att jag nästan inte vill åka..... nästan bara hihi.
Jag önskade att Johanna hade redan fyllt 18 och signerat om ansökan för längesen, då hade den här resan varit perfekt om hon kunde följa med. Naturligtvis vill jag att alla brudarna ska med, då hade resan varit mer än perfekt!

Synd att jag inte heller kunde joina er ikväll men ni få har det super kul på Oléo! <3

Love // Mikki.

Honie bun is here!

Tyvärr blev det inget festande ikväll för min del, men det gjorde inget för världens bästa Jocke är här. Förhoppningsvis blir det utekväll med tjejerna på Oléo i Växjö imorgon! Vi får se ifall jag har tillräckligt med tid eftersom jag åker ju nu på söndag.

Jocke ska iallafall på hans äldsta kusins bröllop imorgon i Göteborg och då var han tvungen att ta med sig sina fin kläder till Ljungby innan han far vidare till dit. 

Och så här såg han ut.




Dagens... 12/9

Dagens outfit:
Body från Gina Tricot
Chinos från Gina Tricot
Röda pumps från Second Hand
Glasögon från Second Hand.

Dagens händelse:
Har fotat till vårt program.
Kollat på film (The Pursuit of Happyness) med klassen....
Senare ska jag antingen ut igen till Växjö på någon nattklubb med vänner eller så stannar jag kvar hemma med Jocke.

Dagens lunch:
Hamburgare och stora feta pommesfrites.

Dagens humör:
Är på festhumör med världens godingar, men samtidigt på myshumör med pojkvännen innan jag åker.

Dagens motto:

Just think how happy you would be if you lost everything you have right now, and then got it back again.” (Ska jag tänka på varje gång jag förlora något.)



Click shop!

Click shop ska jag börjar kalla det varje gång jag har klickat hem något från nätet.
Så idag har jag klickat fram denna supersöta kjol från Ebay, hihi.






Countdown... 3 days.

Spanien börjar närma sig! Jag sitter ibland otåligt men förväntansfull på denna resa. Jag orkar inte vänta, jag vill åka nu! Men samtidigt vill jag inte...ännu.

Jag måste vara i skolan och arbeta med dem 3 stora projekt som jag är delaktig i och som jag mest håller koll.
Nämligen Ung företagsamhet, JB Clown organisation och TV redaktion.

Dem tre viktigaste som kommer att ta mig långt, det vet jag för jag vill detta!
Men här får ni läsa lite sammanfattning om vad projektet går ut på.

  • Ung företagsamhet - Dem flesta vet redan vad det innebär. Ungdomar har chans att starta ett eget företag där man antingen kan sälja en tjänst eller en produkt. Jag och Alex har bestämt oss för en tjänst och vår idé handlar mest om fotografering och reklam. Mer detaljerad om det avslöjar jag inte ;)
  • JB Clown organisation - Jag har startat en organisation tillsammans med min grupp. En grupp i clownsmink ska sprida glädje till världens barn i Växjös centrum. Jag har kontaktat Rädda Barnen och de vill jätte gärna samarbetar med oss, vilket jag är super glad över. Vi kommer att finnas i Växjö centrum där vi kommer att delar ut foldrar, broschyrer och ballonger. Målet vi har är att samla in så mycket stöd som möjligt för Rädda Barnen.
  • TV redaktion - Vi ska starta ett program som ska sändas på Öppna kanalen i Växjö. Öppna kanalen har mest gamla tittarna och dötråkiga program som anpassar mest till pensionärer. Vi ska iallafall starta ett program för unga människor och få fler tittare är vårt mål.

Så tror inte att Mikki har semester nu under dem närmsta veckorna i Spanien för jag har verkligen fullt upp, nu när så mycket händer. Det kommer att bli tufft för min grupp utan mig :) hihi men de klara sig bra hoppas jag!

JB clowns får klara sig själva på öppethus tills jag kommer. Ung företagsamhet kommer gå asbra för jag vet var jag har Alex. Han är grym. TV redaktion är jag lite tveksamt över för det är så mycket att göra och planeras men vi få ser hur seriösa vi kommer att vara, vi snacka ändå om JB, haha.

JB Clown affish för rädda barnen.




Noddle.. nam nam..

Tack gode gud att nudlar finns.
Snabbt, enkelt och super gott!






Skirt-dress addicted


Åh nej, jag kan inte sluta med att dra upp mina kjolar!
skirts are not just something you wear down there..





Jag tog intiativet!

För ingen annan gjorde, nu talar jag om vår tema på klassfoton. Vår klass är så kass på att planera eller ta tag i saker och ting. Så när jag fick reda på att vi skulle fota idag kontaktade jag klassen kvällen innan om idén jag hade kommit på som vår tema.

Min idé var något jag kom på väldigt fort bara för att vi skulle få detta överstökat. Tjejerna ska iallafall klär ut sig till desperata hemmafruar och killarna som män i skjortor eller kavaj. Tänk Desperate housewives eller Våra Värsta År och där har ni det. Vårt lilla citat är: "They dont know anything about sex, they are just married men".

Vi blev sjukt snygga och jag är jätte nöjd med resultatet som vi förmedlade fram. Efter att ha tagit klassfoton gick vi till studion och tog ännu mer roliga bilder på vårt egna sätt eftersom på klassfoton fick vi inte göra som vi ville, blä.










Campus el Sabio here we come!!

Åh jag blir så nervös när jag tänker på det, men samtidigt så ivrig om den hära efterlängtade resa som snart ska upplevas om en vecka.

Jag hittade en sida om skolan och verkade så himla intressant eftersom allting är nybyggt och nyrenoverad, plus att de har (om jag inte hade redan tagit upp det).. pool, gym, spa, bar, basketplan, tennisplan osv osv. Kan detta vara mitt paradis syn av skolan? I bet it is!!

http://menesteo.es/

Här nedan ser ni även en video om hur skolan ser ut.



Göterborg - Respekt Playful Night.




Respekt i lördags.


Trångt som fan. Rinnande svett. Spya på dansgolvet. Stekhet i lokalen. Dj Quality sucks. En kompis kom inte in. Så blev min kväll. Förmodligen en av dem sämsta.

Fick iallafall träffa på folk som man inte träffat på ett tag sen, vilket var okej. ;)
Tyvärr blev det inga bilder väl inne på respekt.



Grace natt klubb

I växjö tillsammans med brudarna i fredags men till sist blev det bara jag och Sarah. Många svek men det skiter vi fullständigt i för vi hade skit skoj på Grace!

Vi träffade på roliga människor på Grace, lärde känna en fransk kille och dansade hela natten lång :)

Tack för kvällen speciellt till Sarah. <3






Tordags 04/9-08

Snacka om att det bara var killar på bio i torsdags och vi var dem enda tjejgänget på plats. :D
Egentligen var det inget märkvärdigt med att det var så få tjejer eftersom vi valde att se Get Smart som är en action/komedi film bara att det inte fanns filmer som vi kunde välja pågrund av att vissa hade sett andra filmer osv.

Filmen Get Smart tyckte jag var rolig men mest för att mina vänner livade upp stämningen också, utan dem hade filmet inte varit lika kul. Men en sån här komedi film räcker med att man bara kolla en gång.






Elinor - Nobody Home


En snygging till min vän med en begåvad talang.
Hon e den som livar upp stämningen med hennes röst och gitarrtalang.
Elinor seriöst du borde anmäla dig på idol så vi kan komma och stötta dig på tv! hihi

Elinor - Nobody Home





Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent.

Jag har mindre än 30 låtar på min ipod... lyckat.
Nu ska jag börja ladda på som fan innan jag få panik på bussen imorn.




A girl should be two things: classy and fabulous


Bara för att jag har ledigt idag har jag ägnat all tid åt mig själv ;)





titut!

Kolla vad stor dom har blivit! Efter bara en helg!








2 resor, en termin, bättre blir det inte!

- Spanien om 2 veckor med Sarah!

Det ska bli en underbar upplevelse och jag längtar så mycket! Jag kan nästan inte fatta att det är snart. 6 härliga veckor i del Jerez och det är 34 grader varmt i Spanien. hoho kan det blir bättre!

- Reportage resa till Kreta nov - dec.

Det blev en reportage resa till KRETA! Jag och mina tjejer fick till majoriteten, haha och som tur blev det ingen skottland eller irland resa som vissa röstade fram. Men det kommer att bli en sjuk termin med oförglömliga minnen.

Mycket resande för lilla Mikki :)




RSS 2.0