118100

Jag slår vad att ni kan nummerupplysningen utantill! så många gånger de har visats på tv. Men det som är intressant är att de säger att dem har alla svar på vilken fråga som helst så jag bad en kompis att skicka en fråga till dem eftersom hon hade själv skickat en fråga vem hon var och det stämde nästan upp till 90 %.

Frågan blev detsamma,
Vem är Mikki Pham?

118100 svarade:

Mikki Thi Pham är en sjukt snygg 18 åring från Ljungby. 118100 tror att Mikki är en ambitiös och frammåtsträvande. Mikki är rolig och ofta festens höjdpunkt. Vi tror dessutom att Mikki är vrålsnygg i gult.


Man känner sig så himla smickrad och jag kan inte motstå från att hålla med ;)

Glassigt!

Vilken vecka och jag har varit helt fullkomligt oaktiv. Jag loggar in men uppdatera aldrig, det är nog på tiden att jag uppdatera lite smått för er.

Det blev tyvärr ingen Helsingborg festival i fredags men enligt mina vänner missade jag ändå inget speciellt. Däremot i lördags åkte jag med dem till Karskrona. Ingen aning vad vi skulle göra där men Ida ville ser hennes nya högskola dock hälften av oss körde vidare till stan och där jag införskaffade två par bikini från Gina Tricot. Jag som har letat efter bikini under hela sommarlovet!


Vi upptäckte även en gudomligt glassbar i Karlskorna som visade sig vara en riktig populär glassbar där i med att kön var så långt och tar aldrig slut, men Camie (den största glassmonster) tveka inte att stå i kö bara för att smaka på deras glass.
Det tog ca 30 minuter att komma fram och jag fattar inte hur folk orkar står och väntar i hettan. Jag höll på att dööör.
När vi väl var framme beställde vi en smak och vi valde blåbär och mjukglass ovanpå sedan grädde och på topp en lång chokladpinne dippad i strössel. Allt i en stor hembakad våffla. Det var ofattbart mycket glass, bokstavligt talat den var 5 gånger större än en vanlig mjukglass och kostar endast 37 kr!
En smak blev 5-6 glasskulor. Den räckte tom för 5 pers.
Jag tyckte att mjukglassen var jätte god och jag brukar aldrig kunna avgöra skillnaden på mjukglassarna och trodde att alla smakade detsamma men nu förstår jag vad Camie menar när hon tjatar om den godaste mjukglassen, hihi.

p.s inte glassen på bilden.

Detta har hänt..

Lördag
- Dannis 18 årsfest, mycket trevligt och rolig folk. Var en aning onykter, men lärde känna ett par nya sköna göterborgare. Karro kom dessutom och sov över hos i mig i 3 dar. Mycket snack lite sömn blev det, hihi saknat henne så mkt.

Söndag

- Träffade Frida för första gången efter hennes party liv i London. Ringde upp ett par vänner och tillsammans bakade vi blåbärs/äppel paj och hade våra long time tjejsnack. Det var ett tag sen man hittade på något ihop.

Måndag
- Etuna killar åkte förbi Ljungby på deras lilla roadtrip. Men de skulle stanna en dag hos mig. Vi samlade gänget och åkte till Mcdonalds för att käka och sedan vidare till Ida och Sandy där vi körde den klassiska öl leken, fast utan öl hehe...

Tisdag

- Det blev buffé i Thai restaurangen och sedan hängde vi i stan. Senare på eftermiddag åkte Karro hem till Borås, Etuna killar åkte vidare till Malmö. Jag och Jocke hängde med dem till Malmö men bestämde sig för att åka vidare till Jocke med tåg.

Onsdag
- Nu är jag hemma hos Jocke och är så seg på att svara på alla inlägg osv. Men idag har jag tränat, planerat ifall vi skulle ned till Helsingborg festivalen men har ännu inte bestämt oss.

Mot kvällen upptäckte vi att våra hamstrar trivs ihop! De tvättar varandra, leker och sover ihop. Jag kan inte bli gladare än så här idag.

Geeky

Nerd, Geeky, Dork, Wimp... u name it. Jag personligen tycker att självaste nörd stilen är snyggast och vad som utmärker denna unika nörd stilen är såklart glasögonen. Glasögonen är det vad som gör oss nördar.

Så igår ville jag göra en liten rolig förändring på Jocke. Jag valde ut hans kläder och gav mina glasögon till honom, egentligen kunde han tagit sin egen glasögon men den var alldeles för modern och jag ville ha stora bågar bara för att det är så töntigt, haha. Efter den lilla förvandligen blev jag jätte nöjd och tog ett antal bilder på honom, visst passar han som en nörd? Haha





Update från Ljungby

Nu är jag hemma och busstrejken är äntligen över! Men jag kom hem i måndags och har inte haft så mycket tid vid datorn främst för att jag inte har någon dator i mitt rum. Men nu sitter jag i min mammas rum och som vanligt händer det inte ett skit i Ljungby och troligen åker jag tillbaks till Kristianstad såsmåningom.

Hur som helst så laddade jag upp några video som jag spelade in i Öland idag. Haha riktigt pinsamma så jag tänker absolut inte lägga upp men däremot kan jag lägga ut en liten klipp som jag tycker är lite charmigt och för att det inte händer så mycket, haha.





Home sweet home

Klockan är 06:40 och jag är verkligen inte van vid den här tiden längre. Anledningen till att jag vaknade upp så tidigt är för att jag ska åka hem till Ljungby. Det ska bli skönt att få komma hem men då blir det ingen träning på ett tag och jag lär äta mig fet igen med mammas mat haha.

Östersjö festivalen är under helgen samtidigt är det Dannis fest på lördag och jag vill defnitivt inte missa båda! Däremot är jag extrem pank så jag lär inte ha råd till att pendla till Karlshamn där Östersjö festivalen håller hus. Fan jag vill ju träffa mina kära ölands brudar! Om inte Östersjö borde vi träffas snarast! Hoppas vi fixa detta på något sätt...

hård träning ger resultat!

Det känns som man inte gjort så mycket under det senaste veckorna under lovet och dessvärre är man ju pank. Utan pengar kommer man ingenstans, tragiskt nog att det ska behöva vara på detta viset. Mina pengar går mest åt mat och min tid går mest till gymmet. Faktiskt så har jag fått resultat på 3 veckors träning. Jag mätte mig själv innan jag började min process.

Min midja är 4,5 cm mindre än innan
Mina lår är 1,5 cm större.
Min rumpa är 2 cm större.
Mina vader.. ingen skillnad. *suck*
Mina armar är 1 cm större.



Jag har varit duktig för vem fan få en sån bra resultat på bara 3 veckor, jag är stolt över mig själv och jag mår bra över mig själv.
Jag äter lika mycket som jag gör innan och folk är dumma om de ska går ner i vikt utan att äta. Om ni inte äter förlora ni muskler och inte fett. Muskler bränner fortare än fett om man inte äter!


Och ja det är mina fula vader full med ärr och blåmärke :D



En liten update

Det har gått en vecka nu sist jag skrev ett inlägg. Inget speciellt har hänt förrutom att jag har shoppat en del och jag impuls köpte en hamster till. Nu har jag två hamstrar som inte trivs ihop... woho lyckat köp!

Tanken var att Yoshi skulle få en ny lekkamrat så vi köpte en vit urgullig liten hamster som vi sedan döpte till Snowie. Yoshi är dubbel så stor som Snowie och det syns på honom att han vill para med henne, dock vill inte hon. Det roliga var när Yoshi hoppade på henne, skrek lilla Snowie och la sig på rygg särade hennes ben och hade sina tassar högt upp som om hon ville bli på hoppen men ändå inte. Haha men nu är dem i varsin bur/kartong. Ganska jobbigt faktiskt...













Åhusstrand

Imorgon åker vi till åhusstrand! Jag kommer att befinna mig där ett antal gånger under sommarlovet. Men imorgon åker jag med en bunt killar.. *suck*. Ett bunt utbytesstudenter som Jocke raggade fram, haha. Då blir det bara jag och du min rosa luftmadrass.






Project Runway

Jag älskar onsdagar! Nästan alla mina favorit serier visas då, bland annat Crowned, Extreme Home makeover, Sex and the city och sist men inte minst Project Runway. Det bästa som visas på Project Runway var när Sarah Jessica Parker kom som modeikon till programmet. Jag älskar hennes utstrålning och tycker att hon passar bäst som modeikonen.

I det senaste avsnittet skulle medtävlarna designa en elegant och sportig outfit till Sarahs Jessicas Parkers klädbutik BITTEN och jag älskar vad alla dessa medtävlarna har sketchade fram, dem flesta iallafall. Min favorit var just den som vann, nämligen en asiat som hade designat. En svart tunika med en ursnygg väst, inget annorlunda för klädkompaniet BITTEN ska det inte heller vara alldeles för udda, dock gillar jag "udda" ibland.






Yoshi's nya lekhus!

Igår byggde jag och Jocke ett lekhus till Yoshi. Det tog ca 2 timmar och jag har alltid lika kul när jag ska göra något till lilla Yoshi. som sagt så gillar jag att designa och jocke gillar att klippa och skära. Man kan säga att samarbetet har varit väldigt bra.

Allt som behövdes var kartonger, toaruller, sax, tejp, limm och såklart vår kreativitet för att bygga upp lekhuset. Väggarna är högt nog så att Yoshi inte kan smita ut.

I hans lilla lekhus finns det en labyrint, en trappa, en stege, en liten koja, hans motionhjul, och en hemlig ingång. Än så länge verkar Yoshi trivas i hans nya lekplats och ibland sover han i labyrinten men tanken var att han ska sova i kojan. Men snart ska vi bygga ännu en ingång till hans nya sandlåda för att Yoshi älskar och bada i sand.

Jag är sjukt nöjd med resultatet och när jag släppte ned Yoshi i det nya huset fick jag en stor känsla av glädje och jag kunde inte sluta ler! Jag kände mig som ett litet barn igen. :)


Här har ni resultatet



Tryck för en större bild.



Fan ta busstrejk!

Nyhet gick idag och snacka om jag blev pissed off! Som ni alla kanske vet är det bussstrejk i Stockholm och om det inte löser sig där borta kommer busstrejken att når skåne vilket påverkar mig. Just nu befinner jag i Kristianstad och jag hade planerat att åka hem under helgen men nu kan jag inte eftersom strejken börjar redan den 5 Juli. Nu lär jag inte komma hem på ett tag och jag börjar sakna mamma och hennes mat. Men jag hatar när sånt händer men i och för sig har jag alltid hatat skånes kommunala bussar. De kommer aldrig i tid när det verkligen är kris dock finns det tågar men vi snackar om flera hundra kr för att åka hem och pengar önskar man hade lite mera utav,

Hurra för skånes piss bussar.

Ähh nu ska jag inte klaga, tänk på dem som pendlar varje dag till jobbet. usch...

Japanese Street Style


Hur är vår och sommar mode i Asien? Jag kan tyvärr inte riktig avgöra vad som är inne och ute när det gäller kläder och stil men för japanerna är nästan allt som är ute är inne och allt som är inne är fortfarande inne beroende också på hur man kombinera det och i Japan hittar man alltid nya stilar varje dag. Vad jag vet att japaner tänker mycket på detaljer. De lägger på detalj för detalj i sin stilar. Allt från knästrumpor till accesoriers. De vågar sticka ut mycket mer än västerlänningar och det har dem alltid gjort. Hur de än kombinera ser det riktigt snyggt ut men ibland kan det går över min gräns. Dock är frågan om det verkligen finns en gräns över klädstilen?

Style-arena.jb är en mycket bra inspirationkälla för er som är intresserad av det japanska street mode. Jag har tipsat om denna sidan innan på min förra blogg men jag kan inte motstå att skriva upp det igen. Jag bara älskar deras stilar!

Så idag besökte jag sidan och hittade lite av mina favoriter gällande vår och sommar mode. Gulligt och romantiskt ska det vara med ljusa härliga färger. Eller varför inte exotiskt med snygga gladiatorskor, snygg solbränna och härlig romantiskt hår? Nu gick vi in på mer än bara kläder men sånt måste man också tänka på!








YELLE "JE VEUX TE VOIR"


En super härlig fransk musikvideo tipsad av Muddi. Skön låt nästan så att jag vill lära mig franska! Muddi är helt inne i det franska musikvärlden, vilket påverkar mig lite ;)

YELLE "JE VEUX TE VOIR"






RSS 2.0