Mistakes are not the end of the world


En daglig påminnelse om livets alla möjliga motto är bra att ha.

Motto för veckan som kommer.



Remind your self here



Inflyttningsfest

Om några timmar åker man till växjö och fete kalas kommer det förmodligen att vara hos brudarna.

Se så, på med party hattarna! puss.





väninnor och sex är bäst

Jag har spenderat hela fredagen hos Eva. Hon har nyligen opererat sig och fick inte festa på en vecka, därav blev det inte heller halmstad för oss del. Istället tänkte jag besöka henne med lite semlor i famnen. Vi tröstätade oss lite tillsammans med Kristina och snackade om blandat skit, allt från sex.... till sex. hihi

Vi "chitchattade" samtidigt som vi kollade på mamma mia (tre gånger för min del) fast det blev inte så mycket tittandet eftersom ingen kunde hålla käften.

Tjejkompisar är fan det bästa som finns. Vi har mycket gemensamt och vi kan prata om allt och inte behöver skämmas. Jag har aldrig haft så roligt och förstående konversation inom sex och kärlek. Jag kände igen mig flera gånger av deras situation. Jag förstår mig inte heller på folk som tar sex för givet. ligger för status och inte för sin egen skull. Det är dem som gör att "sex-et" blir så överskattat och aldrig blivit uppskattat av någon. Jag klandra inte på dem som vill ha "one night stand" för engångsligg kan också vara ett behov av njutning för sex och närhet. Det behöver väl alla mer eller mindre.

Så tjejer, tar inte sex för givet. Ligg för att det är skönt och att du få något utav det! PUSSHEJ!





ännu en sån där dryg skoldag

Ni anar inte hur mycket jag längtar till studenten. Jag menar det enda vi gör varje dag i skolan är att redigera, redigera och redigera. Jag hatar praktik... jag saknar vår gamla schema och tur nog kommer schemat om två veckor. fatta skönt!

Fast och andra sidan är skoldagarna slappa... för slappt dvs. jag hatar slappheten för man blir bara lat av det vilket leder till ångest och depression. Tror mig I've been there.


jag och min cphand



fcuking poser



pöss






ITM <3 Marrakech


Jag saknar Marocko lite.


Jag delar med mig lite bilder från marrakech annars finns det oändligt med bilder på min facebook :)

  


 



 




"My president is black"


Älskar Jay-Z remix och lyrics av "My President is Black".

"my president is black, infact, he's half white so even in a racist mind he's half right"

"Rosa parks sat so martin luther could walk....martin luther walks so barack obama could run...barack obama ran so opportunity could fly so im gonna spread my wings so u can meet me in sky"





yoshi


Yoshi - längesen man bloggade om honom eller mina hamstrar överhuvudtaget. Jag har som sagt gett bort 5 hamstrar och har 3 hamstrar kvar som inte kan bo ihop, så alla har en egen "bur" förrutom att den yngsta bor i en kartong. stackarn... det är för att ingen vill ha den.

Här har vi Yoshi. Han blir bara ljusare för varje dag. Jag hoppas inte att det är något fel på honom. Annars är han söt i vitt päls :)



Yoshi posar i min sko.






longing for weekend

Jag har varit duktig idag även om jag missade skolan, no big deal.

Jag har skrivit klart arbetet på engelska plus projektarbete har jag också lagt mycket tid på för nu vet jag exakt vad jag vill göra. Efter allt förväntningar med ung företagsamhet som gick åt skogen är det bara att släppa taget, stå upp mot det och gå vidare.

Planer inför helgen är iallafall efterlängtad! Halmstad på fredag med Eva och hennes kompisar. Jag hoppas att Kristina få låna bilen eller i värsta fall få vi ta bussen. Vi ska på en privatfest, förmodligen där dem flesta är killar. Men eftersom Eva alltid lyckas övertala mig så blir det mest för hennes skull plus att jag få träffa sötaste Cilla är självklart en av det bästa.

Lördagskväll kommer att spenderas hos Janni och Johanna. Inflyttningsfest blir det och troligen utgång på Oléo, hoppas jag. Men det ska bli en massa kul <3




Gillar bilden - We heart it.


Oboy ohmy

Idag är jag glad för början av denna veckan har sugit hårt. Jag har överreagerat och blivit sur på allt som har berört mig, även om en liten fluga råka flyga förbi. jag ger inte upp då att smasha sönder den. så arg har jag varit. En liten tös som inte skulle göra en fluga förnär där har ni fel.

Men idag blev jag glad. Personen jag har blivit sur på skrev till mig och allt blev genast mycket bättre. en sån lättnad kan verkligen få en att bli så mycket gladare för en dag.

Nu chattar jag med Janni. Medan alla är beroende på kaffe är hon tvärtemot och måste dricka minst 1 glas oboy om dagen. Sist jag var hos henne var hennes "oboy burk" nästan fullt och nu har hon druckit upp hälften och det har bara gått en vecka, haha. talking about oboyholic. så som hon babblar om oboy och konstigt nog blev jag också sugen på oboy. blandade fort min drink och drack genast upp den. mmmmm...

Bild tillägnad till min oboyholic.



tagen av mig.



Hjärngympa på högnivå

Fann denna unika testet på ai.

 

Kom ihåg att du inte får läsa det som står längst ner innan du gjort övningen!  FUSKA INTE!
 
 
Räkna snabbt hur många "F" det finns i texten nedan. Det är inget skämt! 
 
 
 FINISHED FILES ARE THE RE-
 SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
 IC STUDY COMBINED WITH THE
 EXPERIENCE OF YEARS
 
 
 
 
Klar?
Läs vidare nedan när du räknat dom !
 
 
 
 

 

 


 
 
                        
 
 
 
 
 
 
 
Hur många? Tre?
FEL!
Läs igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är sex F och inget skämt! Testa igen!
Läs sedan vidare nedan ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hjärnan kan inte bearbeta ordet "of"! Det är
otroligt eller hur?
Den som klarar alla sex är ett geni,
tre är normalt och fyra händer sällan.

 

 

Ett geni är jag låångt ifrån, haha.

 

 


fånar oss vid mac datorn


Ännu en retard movie när vi sjunger hot n cold med Katy Perry.





sitter vid skolans mac

just nu är jag i skolan själv och redigerar vår marrakech video, jag ska nog sitta här tills 4. gör ändå inget speciellt hemma, lika gärna göra det mesta utav projektet i skolan, annars får vi inget gjort. men killarna är iallafall här men vad de gör vet jag inte. 

detta är nog det sista jag håller på med video, filmning och redigering. jag har fullständigt tröttnat mig på rörlig bild. 

...medans jag väntar på uppladdning av video leker jag lite med photo booth. hihi







ITM tjejer roar sig bäst

Vi gör så mycket nytta i skolan alltså! visst tjejer?

Elinor, Hanna, jag, Janni och Johanna sjunger nordmans låt hihi





prom dress

Borde man lita på tradera? en massa fina balklänningar fann jag där för hyffsat pris. borde jag beställa hem en? det är ju trots allt balen snart och jag har ännu inte hittat min bakelse eller någon att gå med. Jocke jobbar och kan inte ta ledigt även hur mycket jag än tjatar på honom. fan... vem ska jag nu fråga?

Hursomhelst, ska jag satsa på något stort med fluff och vågad balklänning? eller något stilrent och enkelt? hmm...

Några jag kan tänka mig ha på mig :) svårt att välja vilken bara...





super weekend.

Helgen har varit kanon och jag hade super trevligt i borås. Jag träffade på gammalt och nytt folk... från eskilstuna till malmö, det ni. blandat folk det gillar jag. Vissa fick i sig för mycket medan andra hade kul som nykterist dvs. jag. noot. lagom full skulle jag nog påstå, tack vare bacardi shots och äckligt vodka. konstigt nog blev jag inte fullare, kanske har man vant sig vid spriten nu. holländaren fick i sig lite för mycket och spydde på madrassen och kalla mig taskig för att jag inte tyckte synd om honom då fast senare fick man dåligt samvete när man såg honom medvetslös vid ytterdörren. stackarn speciellt karros mamma som fick ta hand om allt och alla.

Höjdpunkten var såklart att karro ska ha kul! full och glad det är ju nämligen hennes 18 årsdag. Jag var knappast full när jag fyllde 18 liksom. Men jag hoppas du har haft kul gumman och jag uppskattar att du bjöd mig <3

och by the way... Gott nytt kinesiskt nyår!

födelsedagsbarnen och hennes pojkvän som bär ut tårtan

 



borås next

Snart så åker man till Boråååås. har bara besökt staden en gång om jag inte minns fel.

Min Karro fyller 18, äntligen säger jag bara! sist jag var i Göterborg kom hon inte in på en nattklubb men nu blir det stora ändringar på det förstås! Kl. 2 - 3 åker man och jag vet inte vad jag ska ha på mig men har lagom tid på mig just nu. Det kommer inte bli lätt att rota på min bombnedslagen gaderob.

Iallafall om vi hinner vill vi kikar in hos Lager 157 i Borås. Halva priset på märkeskläder... inte illa. Nu när man har fått "nyårs cash" kan man tänka sig slösa lite hihi. 





Jag påväg till växjö



livet på femte våning

dryg meningslös fredag. kvällen spenderas nu vid datorn. kollade igenom spanien bilderna med minst 20 mappar. oj vad jag saknar det. jag har inte träffat någon från klassen ännu, förrutom att robin har stött på mig två gånger i hässleholm och petat på mig en gång utan att jag har märkt till. Jag hade så bråttom till bussen minns jag. jag har så dålig koll på omgivningen alltså. dumma mig. Men förhoppningsvis kommer petra och mimmi på besök, det hoppas jag på och kanske leker man med cilla näst nästa helg.

Imorgon är det förresten asiatiskt nyår. Jag ska få lai xi (ett rött kuvert med pengar), jippi!
Åh hade man alla sina släktingar i sverige skulle jag ha fått en stor summa av pengar och jag som inte ha en enda släkting här. lite ensamt och tyst här faktiskt...

förövrigt händer det inget speciellt med mitt liv på femte våningen.





Rin on the Rox


Jag älskar lyssnar på dessa tjejer! RnB singers från youtube med 10 tusentals lyssnare varje dag. Ellen Degeneres vill t.o.m har med dem på hennes show.  You go girls!

Jag har så många favoriter så jag lägger upp lite olika video då och då :)

Rihanna "Take a Bow" - Rin on the Rox



ELLEN DEGENERES'S SHOUTOUT TO RIN ON THE ROX!





Godmorgon Huvudvärk och nackspärr.

Vaknade för 4 timmar sen och har sovit alldeles för länge och då få man räkna med ett huvudvärk. Nu sitter jag i sängen, äter mitt första riktiga mål med korv stroganoff och ris och kollar på lipstick jungle. mys. Lindsay Price från lipstick jungle är halv korean, tyckte väl att hon såg lite asiatiskt ut och koreaner är fina :)

Igår flyttade älsklingen tillbaks till mjölby och idag var han på sitt första jobbmöte. På måndag är han anställd och jag är så stolt över honom men vi lär inte träffas lika mycket nu när han bor så långt bort. Distansförhållande suger ibland....
Imorgon åker jag till borås och fira min kära väns 18 årsdag. Det ska blir en massa kul!

Nej nu ska jag kollar vidare :)


Yoggiholic

Sista droppen av Yoggi Yalla blåbär. Jag tror jag dör snart. Klockan är typ halv ett så det är bara sju timmar och en halvtimme kvar tills ICA MAXI öppnar. *suck*

Jag tror seriöst jag måste gå och lägga mig med tanke på hur sent jag var uppe hos Johanna och Janni igår. Men fan alltså en flaska yoggi eller två vore inte helt fel. :(

Påtal om universiteten...

Jag har pratat med Christina idag, hon och jag är ganska lika. Vi vill läsa på samma utbildning och kurser dock vill hon söka nästa år. Jag vill snarast! Irwin kollade upp skolorna åt mig för att säkra om ansökningsdatum osv. och vad missade jag inte då? Jo TOEL testet. Engelskt test som jag måste göra för att komma in. Fan nu måste jag skriva in mig i det testet och om jag inte flyttar under hösterminen blir det så småningom efter julen för det ta tid att fixar TOEL examen.


Eller så kan jag skita i testet och satsar på Berkeley College New York. Där kommer man in lätt. Har man läst Eng A & B och har mer än VG plus att man har cash. Hej du är antagen! Det luktar john bauer lite, då menar jag att få in så många elever som möjligt. Man vet aldrig med privata skolor fast en del i New York är riktigt populära. Parson School of design fundera jag starkt på eller LIM College. På tal om parson, Project Runway hölls där. Hur awesome är inte det? Jag älskar project runway. Sedan har vi Fashion Institute of Technology, låter lite invecklad men hej fashion it is right!

Christina fick mig att tänka på andra saker med då jag inte hann grubblar över, ni vet för mycket spänning i mina planer. Christina vill studera i London och varför har jag inte tänkt på det, jag har ju min pappa, mina släktingar och mina kusiner som bor där. England ligger bara inte mycket närmare Sverige, det kostar inte heller allt för dyrt att flyga hem när man vill. Däremot att flyga till USA är inte det billigaste och jag har varken min familj eller släktingar i USA. Fast och andra sidan är detta kanske ett bra steg till mitt självständiga liv då jag måste våga göra allting själv? Tar mitt eget ansvar och inte förvänta mig att andra ska jämt hjälpa mig, det är jag annars bra på hehe. Det vet min familj och min pojkvän om.


I'm back.

sakta men säkert...

Jag insåg att jag faktiskt har lite tid åt bloggen... lite bara. okej mycket faktiskt. Jag har alldeles för mycket fritid nu när det är "praktik" om man nu kan kallar det för praktik. men jag är tillbaka och det är nytt år, glad och lycklig är jag dock skoltrött men pepp och längtan är stor till studenten!

Sen kommer vår framtida beslut och frågan som alla gymnasier ställer mot sista året.
" Vad ska jag göra efter studenten?" Det finns dock inte så många val, antingen ska man ut och söka jobb eller högskolor/universiteten för att pluggar sig vidare. Jag har haft oändligt många tankar kring besluten, först ville man jobbar eller "vilar" ett år, men insåg sen att det kanske inte var så bra idé med tanke på att jag vill verkligen bli något. Pluggar språk i Kina bara för att Kina har en stor utvecklande arbetsmarknad. Sen är det ju alltid en fördel med att kunna ett nytt språk, speciellt kinesiska efter engelska tycker jag.

Jag vill alltså läsa språk i Kina men sen vill jag annat mycket mer. Det är ju mig vi snackar om, en tjej som vill alldeles för mycket. Så nu har jag kommit fram till mitt beslut "troligen", dock inte Kina. Något jag helst vill engagera mig i så som mode, reklam, marknadsföring, design osv. Så denna vecka har jag varit och sökt efter "college och university" i min älsklingstad New York City såklart. Där fann jag utbildningar och kurser jag skulle vilja läsa som t.ex:

Fashion Merchandising
Fashion Management & Marketing
Design and Technology
Communication Design
Graphic Design
Advertising & Public Relations


Nu har jag alltså fyra skolor i New York att välja mellan. Kurser jag vill läsa. Jag har en lägenhet. Problemet är att jag inte har en rumskamrat :(  En tjej som mig gillar inte att vara ensam, speciellt i det lägenhet som är lite för stor nog. 

Så om någon som vill eller hade tänkt att studera i New York efter studenten eller vill bara flyttar dit, söka jobb eller utav vilken anledning som helst, hör gärna av er. Jag skulle jätte gärna vilja ha en rumskamrat :)







RSS 2.0