John Bauer abroad


Dagens stora nyhet
på John Bauergymnasiet är att de har nämligen fört in en studieresa till Spanien i staden Jerex de la Frontera och skolan håller på att byggas och ska heta Campus El Sabio. Staden ligger vid andalusien, Costa de la Luz och vi på John Bauergymnasiet har chansen att åka dit och studera!
Det kommer att finnas allt man kan tänka sig... tänk er en nybyggd skola med ett stort eget gym, swimmingpool, bekväma sovrum där man delar med andra, modern matsal och mycket mer. Problemet är att de ha bara 28 platser och det finns 27 John Bauergymnasiet i Sverige och därför är min chans väldigt lite om man inte ha en bra svar till varför jag vill till Spanien. Men det vore sjuk rolig att få åka och uppleva Spanien. Jag ska komma på den bästa motiverande svar!
Jag vill så gärna åka!







ibland måste man vara "simple minded"

John Bauergymnasiet. 2007
I matsalen säljer de olika efterrätter som kladdkaka, äppelpaj osv. Jag beställde då kladdkakan och konversationen blev så här.

- En kladdkaka, tack!
(fick sedan min kladdkaka men började bli fundersamt över hur kladdkakan ser ut)
- Eh, jag vill ha en ny.
- Okej, vad är det för fel med den?
- Den är alldeles för kladdig.
- Ehm.. jaha okej.
(så bytte hon kladdkakan)
- Nej den var ju ännu kladdigare!

Haha och alla i klassen kör alltid den versionen, speciellt muddi.
Eller denna klassiska kommentaren från Johanna och såklart jag som inte tänkte efter.

Vi fick ett brev från skolan och det stod att man ska sätta växjö på kartan.

Johanna - Vadå finns inte växjö i kartan, tom Älmhult finns?
Mikki - Va? Finns den inte?
Alex - Hahahaha..

Eller denna...

- Vi ska ha orientering idag!
- Vadå ska vi springa ute?

Alla speciellt Johanna ska alltid ta upp den, men okej jag kan själv erkänna att den är lite rolig. :)

Så mycket ha hänt men så lite bloggande..

Så mycket ha hänt men så lite bloggande..

Men så här såg helgen ut för mig :)
Fest
Harry's
Lions
och såklart med mina vänner.

image46

Aldrig har jag festat så mycket under en helg med mina vänner. Janni, Johanna och Hanna har varit hos mig under hela helgen och det har varit hur trevlig som helst. I fredags var vi ute på lions och slutade på puben. Vi åkte bara en karusell och Johanna höll på att spy men Axels karuseller som påstår vara "nordens största tivoli" är bara skit och knappast norden största dessutom kostar det så fruktansvärt mycket. So not worth it!
I lördags åkte Hanna hem men inte hindra det oss andra från att festa och umgås!
På morgonen åt vi pho (en vietnamesiskt rätt). Janni som alltid är så duktig åt upp allt även om det inte behövdes och för Johanna gick det inte så bra men det var små gullig att se dem äta. Johanna avslutade sin rätt med ketchup, haha... hon är verkligen en ketchup människa! En runda i stan, fikade runt fontänen och hade det allmänt mysigt. Sent på kvällen blev det fest hos Seyla och där fanns det gott om trevliga människor men mest killar. Mycket sup blev det när vi körde pyramiden och alla var riktad mot oss, antar för att vi var tjejer. Förfesten avslutade med att Janni spydde och hon var tvungen att åka hem vilket var hur tråkig som helst. Men stackarn kunde knappast stå. Hur som helst kvällen avslutade på Harry's och Torino. Aldrig aldrig mera pizza på torino. Personalen är så himla otrevliga och man fick knappast pommes eller kyckling på pizzan när man väl beställde det. Jag säger bara gå aldrig till Torino om ni ska beställa pizza! Dock är den enda ställe som är öppet så sent... suck.

Det var en lite del av helgen, inget så mycket detaljerande men jag tror inte ni orka läsa allt ändå :) Men tack för en helskön helg, tjejer. <3

Puss Mikki.

friends makes me happy

Det är skönt att ha en klass som jag ha för alla kan vara sig själva mer eller mindre och jag tycker att vi har en bra gemenskap. Jag gillar min klass och mina vänner =) Bara för att det har varit en positiv dag ville jag skriva något positivt.

Det som är mindre positivt är att vår utbytesstudent ska snart åka hem om ungefär en månad. Jag tycker att det är så tråkig att han ska åka och ärligt talat så vill jag att han ska stanna men vi i klassen har bestämt att vi ska ha en "Rolando-dag" fylld med mat, vänner, fest osv. Det vore hur rolig som helst! Annars har skoldagen varit bra och vädret hur underbar som helst! Efter skolan gick jag, och några vänner en runda i stan och åt sin varsin glass på Mc donalds. mjukglass med jordgubbsylt... åhh en av mina favoriter. Efter mumsande gick vi till Second hand Emmaus? iallafall vi testade på massa roliga plagg dock hittade jag inget men det var kul att se på killarna bära tajta skinnjackor och kappor.

Imorgon är det tivoli i Ljungby... like fattig som alltid och lika dyr om inte dyrare! Men jag, Janni och Hanna har bestämt att vi ändå ska dit och mingla lite och på lördag bli det samma sak fast med Johanna och fest blir det så väl med ;) Hela huset på Terazza då!

Den här låten fastna jämt på mitt huvud!
Men det är inte så konstig för jag lyssna på den varje dag på min ipod, hoho.
Låten är skit gammal men skit skön är den! =)

Pixies - Hey (ibland har jag udda smak)




"Hey"

hey
been trying to meet you
hey
must be a devil between us
or whores in my head
whores at my door
whores in my bed
but hey
where
have you
been if you go i will surely die
we're chained

uh said the man to the lady
uh said the lady to the man she adored
and the whores like a choir
go uh all night
and mary ain't you tired of this
uh
is
the
sound
that the mother makes when the baby breaks
we're chained



Sist av alla som vanligt...

Nu är jag äntligen klar med min svenska nationella den skriftliga delen och jag är ganska nöjd med mitt reslutat men som alltid är jag klar sist. Jag har suttit med detta häftet och datorn i 4 timmar och mina fingrar håller på att lossna istället för tangentknapparna. Men vill bara påminna att det gick hyffsat bra dock slå jag vad om att jag fick en hel del stavfel och grammatiska fel. Men annars är jag super glad idag!
image45


nervös inför Np.

Nu räcker det med pluggandet för idag tycker jag och Hung. Vi har suttit tills nu med engelskan, matte och förberedelse inför svenska nationella, eftersom att vi har svenska nationella prov imorgonen från kl 8:15 till kl 13? om jag inte minns fel.

I måndags hade vi den muntliga delen och det gick hyfsat bra för mig, bättre än vad jag hade förväntat kan man säga. Skönt att få det gjort helt enkelt! Men jag är däremot ganska så nervös för imorn... hoppas att det kommer går bra för mig och hoppas att jag finner en massa inspirationer, tankar och ideér så att min penna ryker av upphettning. Eller nej förresten! Vi få skriva uppsatsen på datorn hoho... och jag tror dem flesta väljer att skriva på sina laptop för det ska jag nämligen göra ;) ska skriva så att mina tangentknapparna lossnar, hoppas jag på.

Puss hej.

Pissed

image40Dagens outfit:
  • Min vita vårjacka från H&M, köpt från förra året.
  • Shorts från aima
  • Timberland t-shirt
  • Converse skor
Dagens humör:

Pissed off.
Någon har snott mitt batterisladd till min laptop.
Och jag frågade fatpat (vaktmästare?) om man kunde få ett nytt? och självklart ska dem ta betalt... om inte mer än 600 kr. Fan va dyrt och här har dem råd med 5 nya mac datorer men de kan inte ge elever en varsin batterisladd.

Jävla snåla skola.








Golf is not my thing

Golf är verkligen inte min grej ska ni bara vet, för idag gick jag med klassen till en golfklubb lite utanför Växjö och jag som aldrig har spelat golf förrut ska nu testa på världens snobbigaste sport.
Tänk att vi gick 5 km dit, vilket betyder 1 jävla mil fram och tillbaks. Gud vilken motion man har fått, dock slet jag sönder mina stövlar och har fått lite skoskav på tårna.
Men annars var det väl en rolig upplevelse men jag var riktig dålig om man jämför med resten i klassen för jag fick inte riktig fart på bollen, svingade alltid fel och träffade på marken flera gånger. Men är man en nybörjare så är man en nybörjare.




Yes såpa


Bildkonst av Yes såpa
Bild tagen och redigerad av mig.

image38




Dagens bild


Idag gick jag och Jocke ut för att fota bara för att det var soligt idag och sedan passade vi på att fota lilla Yoshi.
Annars har vi varit i stan och köpte en hamsterboll sedan spelade vi lite fotboll. Snart ska vi ut igen och grilla med några vänner =)

Jag ska visa en favorit bild på Yoshi som jag ha tagit idag och jag älskar fota Yoshi för han är så söt och kameran älskar honom!

Här har vi bilden på Yoshi när han sticker ut sin tunga, så adorable!
Min favoritbild på honom, hihi..
image36


"Erotic" Calender

Här ser ni en samling utav  Muddis kalender 2008 och snart kommer min månad, dvs. Maj. Pinsamt värre för det få mig att tänka på mig själv fast på väggarna hos främlingar som äger kalendern. Som tur är inte tjejkalendern uppe på skolans väggar, men däremot är killkalendern det, haha.

image35


Mikki vill ha!

image33
Mikki skulle verkligen inte tacka nej till en fin sommarklänning och ett par matchande gladiatorskor.
Klänningen finns på wet seal.
Jag har hittat en massa därifrån som jag skulle vilja ha, men nu fundera jag på om jag ska beställa hem några par klänningar därifrån.
Gladiatorskorna är från steve madden.












Fredag.

Fredag
Asbra dag.
En ny utmärkt naturvetenskaps lärare och även som biträdande rektor.
Bättre lärare finns det inte på John Baur, dessutom är han skit cool. Vi addade t.o.m. honom på msn och hur ofta adda man sin lärare på msn?
Målat skolans väggar med Johanna.
Det kommer blivit riktig najs dock trodde Johanna att jag hade snott bilden på nätet.
Jocke kom idag.
Har saknat honom. <3
Fotat Yoshi.
Det gick hur bra som helst. Han borde bli en djur modell, så duktig som han var. Riktig posare är han.
Ingen vislanda marknad
mindre bra.
Mera plugg
Ännu mindre bra.

Fotodag med Yoshi :)

image32


Under konstruktion

Som ni ser har jag fixat och trixat lite med koderna på bloggen och ha också testat mig fram lite hur det fungera osv... för att vara ärlig så suger jag på webdesign. Designen är fortfarande under konstruktion och jag låter den vara så här än så länge tills jag gjort en fin header till min blogg.

Välkommen åter! =)

Vårkänslan

min favorit


"Wave your way to vintage"



Mode och trend går attans fort framåt men oftast vilseleder den oss med att går väldigt lång tillbaks i tiden och då pratar jag om Vintage mode och det känner väl dom flesta till? Vintage mode är ett måste för vem är inte förtjust i mormors gamla cognacsfärgad väska i läder eller mammas par gamla snygga klackskor som fortfarande är i god skick?

Vintage är som Second hand i hög kvalité och under 1800-talet syftade man uttrycket i ett modesammanhang. I regel bör kläder vara minst 25 år gamla för att det ska kallas vintage men åsikterna om det är varierande, så länge det är 50-80 tals inspirerade. Vintage mode finns inte bara i Second hand utan även på nätet lägger de ut en hel del fyndor på väskor, skor, kläder osv. Vi har många bra auktioner på t.ex. E-bay eller tradera och andra officiella sidor. Men om ni söker på Vintage kommer ni att hittar en hel del bra sidor! ;) Vintage mode har blivit väldigt populärt idag och är helt enkelt inne. Det bästa är att alla har faktiskt råd med det men det dåliga är att det billiga blir ju till slut dyra, men annars finns det så klart en annan utväg, nämligen second hand!

Just nu hade jag velat har en cognac färgad väska! Men tyvärr har man inte råd =(



P.S Gammalt inlägg från min förra blogg, men eftersom jag ska snart radera den vill jag ändå lägga upp det jag ha skrivit. =)


be a bee

image30

Ticket to Siesta, plz!

Fan jag har pajjat min "under tandställning" när jag åt korv och bröd idag... antar att jag åt alldeles för fort bara för att jag var så jävla hungrig. Nåja, SIESTA Biljetten ska snart beställas! Men först måste jag be mamma att fixa det åt mig för jag äger tyvärr ingen VISA eller mastercard kort. Däremot har alla mina vänner beställt förrutom jag och Johanna men hörde att hon skulle beställa idag och hoppas att priset på biljetterna inte har höjt.

Det fanns mängder med band som ska spela på SIESTA dock känner jag bara till mindre än 10% av alla band där bl.a. känner jag till Adam Tensta, Lykke Li, Millencolin och Håkan Hellström. Iallafall det ska bli en bra upplevelse för det är trots allt min första camping och festivalfest om man inte räkna med Helsingborg festivalen osv. och campa har jag ändå gjort ett antal gånger, men ni förstå vad jag menar.


Hahaha


Hahahahahahaha
Yoshi som häxa !



image28

Photoshopad av mig.



Desperate Housewives


Desperate Housewives idag. Lätt, en av dem bästa tv serierna!
Fy vad jag har längtat att få se fortsättningen dock kunde jag få tag det på serierna när som helst men det är så mycket bättre på TV.





Todays Look


Jag hade lite små lockigt hår i skolan idag. Jag fixade mina lockar genom att fläta håret,
det klassiska sättet att fixar lockar ni vet. =)
Jag gjorde flätorna igår kväll och sov med dem annars håller aldrig mina lockar för mitt hår är alldeles för rakt.
Men det var enkelt och roligt dock vill jag har större lockar
men många tyckte att jag passade i lockigt hår så jag fundera på att permanenta håret
och isåfall med stora lockar.
Här ser ni min outfit för idag men jag var inte så förtjust i det.
Jag har på mig min mammas blommiga tunika och min svarta kjol från VILA.


image26




Hell T-Shirt!

Jag var och sökte efter tshirts igår på nätet och fann en sida med sjuka, extrem roliga, snuskiga t-shirts, så jävla tuffa är dem, dock kan det vara lite känslig för vissa men deras tryck är ju oslagbar. Alla t-shirt kostar 18 $ vilket motsvara 110 kr. Jag ska visa ett par tryck på t-shirt som jag tycker är roliga. Fundera på att skaffa en riktig rolig t-shirt till Jocke ;) ... den med "Mine Is Huge In Japan" haha så skön!



Besök http://www.tshirthell.com/hell.shtml om ni är intresserade ;)


pissbussar

Jag hatar att Kristianstad stadsbussar jämt ska komma för sent och på grund av detta jag har missat tåget hem ett antal gånger nu. Jag börjar faktiskt undrar om det är någon jävel som klagar på dessa förbannade pissbussar som aldrig kommer! Nästa gång måste man komma till busshållplatsen en timme tidigare för att ta den tidigaste stadsbussen till stationen för att vara säker på att man inte missa. Jag fundera på att skriva ett långt brev till dem och vilka besvär de har orsakat mig, men det hade jag nog inte orkat med. I alla fall är jag fortfarande fast hos Jocke men han är glad men däremot inte jag eftersom jag måste vakna kl. 05:00 imorgon för att hinna med skolan men jag kommer ändå att missa en halvtimme av lektionen?. *suck*.


Vilken dag alltså... vilken dag.

Det som dock har varit postivt är vädret! Det underbara vädret här i Kristianstad och jag känner på mig att sommaren börjar närma sig. Hoppas att det är lika fint i Växjö imorn.


En bild tagen från förra året under våren och så här såg helgen ut för mig.
Sommarkänslan och en massa plugg.


image22

Har du skaffat dig en råtta?

Jag kommer ihåg när jag första gången tog hem min hamster och det första min mamma sa vad:

- "Har du skaffat dig råtta?"
- "Nej, mamma det är ingen råtta"
- "Nehe en mus då?"


Min mamma är så söt och hon är lika förälskad i lilla Yoshi hon med. Varje dag kommer hon till mitt rum och kolla in på Yoshi och när han sover väcker hon alltid honom för att leka. Min mamma gillar honom så mycket att hon t.o.m bad mig köpa en till för att hon tyckte att Yoshi behövde en kompis. Jag hade iaf inte råd och mamma bad mig att köpa ändå för dem pengarna som jag var skyldig henne. Så imorgon om jag inte ska till Kristianstad ska jag och mamma till djuraffären och köpa oss en hamster till.

Vintage baby


Jag älskar den här bilden på Jocke och hans nya vintage skjorta från Carlings.
Det var jag som valde den också vilket jag vanligtvis brukar göra ;)

Foto: Alexander.

image20



French maid costume

Jag har bloggat förrut om snygga uniformer på min gamla blogg, så som skol-,polis-, nurse- uniform etc.etc.. ville bara säga att jag har skaffat mig en sån french maid costume. =) Ni som känner mig trodde aldrig att jag skulle få för mig köpa något sånt eller hur? haha.. men det sitter skit bra på mig och Jocke tycker om det. Det ska bli kul med maskeradfest utan att behöva leta efter nya outfits. French maid costume är inget tvångköp precis mera åt impuls köp men jag tycker att det bara är en kul grej med snygga outfits.

image17

look so good, taste like ass.

Idag när jag blev hungrig, köpte jag två sandwich knäckebröd i tomat och chili fyllning. Dem ser hur goda ut som helst men usch skit äckliga e dem enligt mig. Så torrt och fyllningen smakade som om de har lagt 100 ton salt i den och dessutom är den lika torrt.
Aldrig mera äckliga knäckebröd :).. iallafall inte i tomat och chili fyllning.





Men men efter skolan jag skulle egentligen med tre andra kompisar till en "torp" utanför blädingegården som Tess hade och vi skulle ha våra "brudkväll" som aldrig blev av men nej det gick inte. Mamma tyckte att jag är alldeles för lite hemma och dessutom måste jag plugga eftersom vi har så jävla sjukt mycket under slutet av terminen. Så där rök min dag...'



update!

Jag vill påminna er att jag har färgat mitt hår till mörkt brunt eftersom jag har haft mitt ljusbruna hårfärg ett bra tag nu. Jag är ganska nöjd med resultatet men det blev lite missfärgad vid vissa ställe eftersom ett paket hårfärg räckte inte till. Ni får ser resultatet så fort jag ha tagit en ny bild på mig. :)

Annars är jag i skolan och snart så har vi engelska och påtal om engelska har jag påbörjat min Maximun ride bok för två dagar sen och har läst mer än 100 sidor. Boken är lika bra som jag hade förväntat mig om inte bättre!! Jag skulle jätte gärna berätta allt som har hänt dock skulle min blogg bara handla om mina science fiction serier och jag tror inte att ni är så pass intresserad av något sånt.

Sen har jag även påbörjat med en flash hemsida och det går väl okej men jag palla aldrig med massa krångliga koder. Bli less på sånt! Varför jag håller på med en flash hemsida är för att jag ska lägga ut mina illustrationer och bilder och det är mina arbetsuppgifter för medie produktionen.

Ja det var lite allt för uppdatering.

Fruitloop?

Ni kanske undrar varför jag valde mitt nicknamn "Fruitloop" :D Fruitloop är ett slang för crazy eller en vän som gör dig glad helt enkelt och jag gillar allt som är galet och jag är också en väldig glad person av mig! Glad och galen är bra, vilket passar mig. Men ordet "Fruitloop" kan betyda allt möjligt som t.ex. homo men tyvärr är jag varken homo eller bi.

Världens galnaste bild på mig.
p.s finns värre! haha

Jag säger bara våga bjuda på sig själv! ;)


Post!

Idag fick jag min efterlängtade post från min styvpappa. Han gav mig två böcker Maximum Ride serier (School's out forever och Saving the world)
Jag har verkligen blivit en liten science fiction nerd men jag diggar verkligen storyn för spännande än deras äventyr kan det inte bli! Böckerna är på engelska men det funkar bra det med ;)


image3 image4


Sedan fick jag min efterlängtade topp från wet seal
dock var den lite för genomskinlig
men annars är jag nöjd med hela paketet.

image5


Tack Irwin. <3


Rest in peace Joko

Min guldfisk dog i förgår *snyft* Hans rygg blev lite böjd och hans fenor blev allt svagare. Sedan hamnade han på botten för att han inte orkade simma mer. Jag skrek av panik och trodde han var död men sedan jag tänkte efter ifall en fisk dör sjunker dem väl inte till botten utan att de flyter upp? Jocke tog upp honom och försökte rätta till hans rygg och efter ett par timmar flöt min fisk upp och han slutade andas. Det var lidande av att ser honom sakta dör...


R.I.P lilla Joko och hoppas du att du lever bra i ditt nästa liv. Men om du vill stanna kvar där uppe kan du joina Johannas tio andra döda fiskar i himlen. :)

 

min första bild på Joko.
image2

Sedan vill jag tacka mina underbara vänner som gav mig lilla Joko på min 17 årsdag :)

 

 



Vår nya familjemedlem Yoshi!

Jag fick en hamster av min pojkvän för ca två veckor sen men jag betalade även en liten del av köpet på bl.a. buren och maten. Jag avgudar min hamster och han är urgullig! Jag har funderat ganska länge på vad han ska heta. Jag tänkte mera på japanska namn med betydelse och fann en massa söta namn... t.ex. hamatoro vilket betyder hamster, Hoshi som betyder stjärna osv. men till sist fick han heta Yoshi som betyder lycklig. Mina vänner däremot kallar honom för våfflan dock vet jag inte varför... de kommer med en massa dåliga namn alltså.

Så fort jag tog hem Yoshi vänjer han sig väldigt fort i sin omgivning. Annars är Yoshi väldigt busig och tyvärr är det så att han är en nattdjur som alla andra hamstrar då blir han är väldigt aktiv speciellt från kl. 22:00 men det jag ska ändra på det annars kan jag aldrig sova på nätterna. Men man kan aldrig blir sur på honom för han är så himla adorable!

image1Titut!
Yoshi med sina stora kindpåsar.













Ny blogg.

igen...

Som ni ser har jag skaffat mig en ny blogg men jag har ännu inte raderat min gamla (hipmabells.blogg.se) så ni som är intresserad får gärna kolla in där. Fråga mig inte varför jag bytte blogg för jag vet själv inte det heller. Jag kan vara så himla onödig ibland men samtidigt vill jag börjar på nytt.

Just nu är min blogg är under konstruktion och jag återkommer snart med en ny header och ny design.
Ni få en så länge vara nöjda med denna enkel design.

Love Mikkis.

RSS 2.0