Hela huset

Detta har jag saknat och jag har förvånansvärd börjat gilla min kära hemstad Ljungby ännu mer och det ska komma från mig. Jag som alltid har velat åka härifrån.

Jag hade så mycket kul igår, förmodligen en av dem bästa kvällerna i ljungby för jag skrattar konstant när jag är med Eva.  Det var också hela huset Terazza igår så bestämde jag mig för att går ut med Eva och hennes kompisar. Vi förfestade hos Samuel, träffade på en massa gammalt och nytt folk, många som man har saknat och många som man knöt kontakt med. Hur ofta träffar man på nytt folk i den här bonnehåla? och det roliga att man träffade på folk från Canada, Australien och Tyskland. Det tyckte jag var urcoolt. Men höjdpunkten var ändå att få träffa min gamla bästa kompis Eva. Jag har saknat henne så mycket så jag sovde över hos henne den kväll. Jag minns då jag alltid brukade vara hos dig för att äta och ni bakade så ofta och jag fick alltid med något hem. Fan vad man saknar dem goda tiderna och det bästa av allt att du har inte förändrats ett dugg! Du är fortfarande den roliga och bästa Eva jag känner och jag älskar det.

Tack för kvällen gumman <3

Tyvärr blev det inga bilder på varken förfesten eller på hela huset. Jag kunde ju inte bara gå och släpa på systemkameran :P



  


 


Vila i frid min vän

Jag finner inga ord, jag kan inte ens fattar att det är sant. Det kom så fort och jag visste inte hur jag skulle reagera. En stor chock kom rakt i mitt ansikte.

Jag skrev R.I.P till din vän och dagen efter är du borta, menas det att jag ska skriva detsamma till dig? Jag borde inte ha skrivit det för nu måste jag skriva det igen men denna gång är det till dig. Det är så sjukt...

Jag minns så många bra minne med dig. Vi gick i samma klass under högstadiet. Vi umgicks både i skolan och ibland fritid. Vi jobbade på samma ställe för 2 år sen. Vi hade sen ingen kontakt tills vi hörde av oss på facebook. Jag minns då jag, du och Eva brukade vara och hur mycket vi skrattade. Jag saknar dig Jenny även om jag vet att du inte heter så längre men vad jag vet är att du alltid kommer vara den bästa Jenny jag känner och alltid kommer att minnas dig.

Du är saknad. Vila i frid min vän <3


i-t-media, jag sa i-t-media... 3!

Vilket jävla röj det var igår! Jag hade så extrem kul igår med min klass. Jag var på topphumör enda sen jag kom till Ellinor för att fixa iordning mig. Sedan drog vi vidare oss till Sarah på förfest och där höjdes stämningen ännu mer. Vi kom till Grace ganska sent, runt 11. Sent nog för att vara i Sverige men för mig är det dock lagom men eftersom festen slutar vid 1 går tiden så jädrans fort där inne. Vi fick iallafall vår super heta brillor vid ingången men dem höll inte så bra och det var nästan omöjligt att dansa med dem så av med brillorna och fortsätt dansa loss som man aldrig har gjort förr. Det är en bra tanke!

3 dansgolvar, 3 olika musiksmaker men vi röjdes mest på schlager låtar och slutade med det såväl. Suck jag missade House/Rnb men jag hade ändå så kul och dessutom kunde man ju det mesta låtar. Schlager är som bäst när man kan sjunga med, go crazy och dansar hur man än vill utan att det ser dumt ut.

Jag vill passa på att tacka min supergoa klass för kvällen. HEART POWER i våra tuttar, ni fattar ;) <3





Jobbig morgon ever...

F*ck jag missade bussen precis! Jag hade tappat min plånbok vid cykelparkeringen men det såg jag inte förrens jag sprang upp för att leta och sen fann jag den på vägen ner. Gud vilken dumbass man kan vara! Låste upp cykeln och cykla iväg som satan men eftersom det var motvind blev det inte så mycket fart. 10 minuter kvar tills bussen åker och när jag väl kom fram stod som tur bussen kvar. Försökte låsa cykeln men det gick inte heller för "plast skyddet" var i vägen och precis när jag låste den åkte bussen! gaaaaaaaaaaash och nu är jag tillbaka och återigen vänta på en annan buss.

Jobbig morgon ever...


Jag ska nog inte vara grinig nu för mot kvällen är det studentfest, white glove night! Man ska vara vit klädd och jag vet ungefär redan vad jag ska ha på mig ;) Kvällen kommer att bli suverän!





pictureeees.

Idag har jag köpt Yoggi.

Kolla in min samling :) ja juste det är blåbärens period!



Förrutom att jag ha köpt Yoggi idag har jag även köpt två nya tshirts från GinaTricot för endast 49 kr.

Suddig bild men kameran dog så jag hann inte ta fler sen ha jag inte laddaren :(



Nu ska jag ta och duscha, knyter upp håret i en virvlande knut,  kolla på film och sova. Imorgon är det som vanligt skola men mot kvällen är det efterlängtande studentfesten! :D



Om jag inte lyckas med min "framgångsrika karriär", ska jag bli en johnbauer it-media lärare.

Sa jag till min styvpappa. Min mamma tyckte att det vore en bra idé, konstigt nog.

En slapp media lärare som har tillgång till allt utrustning och tjänar väl hyfsat. Ge man eleverna en varsin dator så fixar dem det mesta. Behöver yrkeslivet vara mer än så komplicerad? Nej.

Skönt att man har en back-up plan till min karriär-liv dock blir jag nog inte så överlycklig om jag slutar som en media lärare om jag ska vara ärlig. Man vill ju lyckas och en tjej som jag har alldeles för många förhoppningar om karriären men inser nog för eller senare att man behöver en back-up plan.  Det är väl alltid bra att har något innan man ödelägger sina mål i karriären. Det är inte heller många som få sina drömjobb men ett jobb är viktigt så länge man trivs med det och för att  man ska kunna överleva. Tyvärr är det dagens i-landsproblem.

Jag tror faktiskt jag skulle trivas som en slapp media lärare men inte vilken media lärare som helst utan en på Johnbauer i Växjö och ingen annanstans punkt slut.



We heart it

We heart it

En otrolig inspirerande sida.






Student 09

Nu har Mikki beställt studentmössan plus en massa onödigt. Här ser ni mössan och den duger väl. Hela mitt studentpaket gick åt 1600 kr. Snacka om man blir rejält pank nu efter detta och jag som snart ska bege mig till Afrika.

Men just nu längtar jag bara till Studenten!





tågjävlar.

Jag har klagat på tåg förseningar förrut och jag klagar på dem igen. Imorse åkte jag till skolan direkt från Kristianstad så man var ju tvungen att vakna kl. 5 på morgonen. Allt gick som det skulle, buss och tåg till Hässleholm tills de hade en ny tid och jag blandade ihop tågtiderna vilket gjorde att jag missade tåget. Det var egentligen mitt fel för att inte riktigt hålla koll så jag fick sitta och vänta i en timme för det andra tåget till Växjö.

Varje sekund går det alltid folk förbi mig, som en flock fiskar strömmande förbi. Under en timmes väntande la man verkligen märke till allt som hunden tjuter, bebisen gråter, folk smsa/pratar i telefon, läser metro, dricker kaffe, lyssnar på musik ja allt det dära vanliga man brukar göra. Jag betraktade dem och de betraktade mig.  Så drygt var det. Men eftersom jag är en sån som gillar att betrakta de mångkulturella människor var det inte så farligt ändå.

Efter en timme stod det på tågtabellen "ny tid" och vi fick vänta 5 min, och efter 5 min stod det "ny tid" igen. Denna gång var det 10 min och efter den tiden fick vi ett nytt meddelande där tåget hade tekniska fel och kommer inte förrens 9. Och jag som vaknade för 4 timmar sen och har inte ens åkt halva jävla vägen. Dröjningen var nog inte det värsta utan kylan. Värst var i Växjö då det snöade och blåste som fan och jag fick släpa min tunga datorväska till skolan. Sen var man självklart försenad i 3 timmar. usch... vilken dag. Tyck synd om mig!

Snälla undvik detta inlägg! Inget märkvärdigt dag bara en sån dag man önskas inte hade hänt.





fotografering i minusgrader

Nu måste jag ta tag i fotolektionen. Nu jävlar ska jag bli pro precis som Muddi eller kanske nästan som Muddi.
Men åtminstone bättre inför UF så idag tvingade jag Jocke med mig ut och fota med skolan systemkamera Canon EOS 400D. Jag tog väl hyffsat bilder och det var faktiskt ingen skillnad på vad jag kunde tidigare. Sen så fick Jocke testa på lite och han var inte heller så pjåkig. Det var kul efter ett tag tills mina fingrar nästan frös ihop så vi gick hem ganska tidigt.

Här ser ni ett par bilder som vi har tagit idag och som jag har redigerat.





En original bild på Jocke.





Photofunia

Nu leker Mikki lite med photofunia som Jocke tipsade alldeles nyligen.
Så coolt att man bara kan ladda upp bilder i olika perpektiv . Tänk om det hade varit så lätt att synas i rampljuset.
















Nyårs outfit?

Nyår börjar närma sig och det är dags att börja rota i gaderoben kanske? eller ut på jakt efter dem fina få godingarna som jag kan tänka mig att falla för. Få godingar? Vem försöker jag lura egentligen? Tyvärr finns det alldeles för många  klänningar som jag jämt blir olyckligt kär i. Min plånbok klara nog inte av att Mikki ska gå runt och bli förälskad i alla klänningar hon ser. Det är så typiskt att man lätt faller för klänningar där budget inte når.

Min krav på min nyårs outfit ska helt och klart vara en klänning. Ingen byxa, jeans or whatsoever. Kanske en kjol så länge den inte är så enformig. Jill Stuart kollektion låter lockande, kanske något man borde satsa på? Lätt säger jag! Inspirationer från hennes kollektion är något jag givitvis kommer att tänka på framöver efter min jakt över nyårsoutfit. Den svarta klänningen som ni ser på bild har jag ett liknande från blanco. En av mina favoriter och har bara använt den i Spanien. 

Sedan är det jakt efter en klänning till julen, balklänning, studentklänning.... åh detta kommer aldrig att tar slut.




Marocko it is !

Ca 3 veckor kvar tills vi åker till Marocko, dvs den 8 dec.

Jag längtar som en tok och vill bara slippa Sverige och kylan som tar kål på mig varje morgon och kväll. Jag och min klass ska göra ett reportage i Marocko så det ska bli riktigt intressant för hur det kommer att går med tanke på vår sega klass.

Att få uppleva Afrika, sätta fot i öknen och rida på kameler är ett måste i livet. Frågan är om vi hinner få uppleva allt i Marocko för den här resan känns så himla oplanerad och en massa krångel fick vi utsättas för men Tove lyckades fixa problemet dock konsekvenserna blir att vi inte få bo i något lyxigare än bara ett vandrahem med ett hål i marken där man kissar och bajsar i. Hurra! Jag ska fan aldrig sätta min fot bredvid hålet. fyhelvete!

Bortsett från "toalett problemet" finns säkert ett utväg men själva staden vi ska vara i heter Marrakech. Ingen aning hur det är där men vad jag har sökt från google verka staden hur mysigt som helst och ni anar inte hur mycket jag längtar!



friday morning

Idag är det fredag, Jocke sover som en gris i min säng och jag har ledig från skolan. Skönt att man redan ha haft samhällkunskap så man slipper det, dock hade jag planerat att åka till skolan ändå för att låna en systemkamera och möta Muddi för uf. Men jag har försovit mig och missade bussen.

Nu sitter jag här läser andras bloggar, fann Joels blogg där han aktuell skriver om sin Spanien resa. Jag är så himla avundsjuka på period 2 som nu är i Spanien. Visst är vädret inte lika härligt när vi var där men de har hunnit med så mycket, bland annat fått träffa på faddrar från en annan skola och lärt känna flera spanska ungdomar. Det skulle vi egentligen har fått göra men det sköts upp jämt och till slut blev det aldrig av. Det tyder på dålig planering. Men jag ska nog inte klaga för period 1 är det bästa som har hänt mig och det slår fortfarande ingen annan. Jag tänker på er varje dag. Kärlek till er <3






Njutbara saker

Fattar hur mycket jag ha saknat nudlar när jag var i spanien!
Nudlar i koppar är så njutbara!

P.S Jag vet att jag ha varit väldigt seg med att uppdatera bloggen men det är för att jag är så oaktiv... eller rättare sagt lat.
Men jag ska försöka uppdatera den så ofta jag kan men först måste jag hitta min egen styrka och motivation för just nu ligger den på 0.






3 årsdag

Jag och min pojkvän har firat vår tre årsdag i lördags med mys, mat och film. Han har gjort ett hjärta till mig med lera som man kan dela med och skrivit en fin dikt på ett vykort. Inte nog med det har han lagat middag dock brukar han alltid göra det varje gång jag besöker honom. Jätte gulligt! Jag har dock inte gjort något speciellt. Jag är en dålig flickvän, tycker jag. Han förtjänar inte mig egentligen, men samtidigt få han inte nog av mig :)

Jag älskar dig Jocke <3
 




The kooks - I already miss you

En underbar låt av the Kooks som väcker mig varje morgon i Jerez.



The Kooks - I already miss you

I know you're feeling bitter
What i said last i didn't mean
And now that i'm a little better
This is what i meant to say

Babe i already miss you
Sweetheart i already miss you
Sweeteyes i already miss you
And you only just walked out the door

You know i hate talking on telephones
I'm so sorry its just my way
And now that i'm a little older
There's so much to you i'd like to say

Babe i already miss you
Sweetheart i already miss you
Sweeteyes i already miss you
And you only just walked out the door




Grattis USA!

Min styvpappa vaknade upp väldigt tidigt imorse för att ser hur det gick till med valvaken och när jag vaknade upp för skolan skrek han "Obama is the president!" med ett hurrande röst. Min styvpappa är väldigt insatt i valvaken och det är ju en självklarhet. Han är ju från Amerika, bor i New York och har aldrig gillat Bush.

Valvaken är över och Barack Obama är en solklar vinnare! In your face McCain och alla andra som röstade på honom. Inte för att jag är så insatt på politik men en man som Barack Obama, full med inspirationer och inte bara för USA utan alla runt om i världen. Detta är ögonblicket som vi alla har väntat på och nu är den här och var beredda för Obama is in charge!

... men först måste han ta semester.






Hästen jag red på.


Nu har jag lyckats fått tag på bilderna på min vita häst.
Visst är den fin?






There is no place like home...

Jag trodde att jag saknade kylan för en stund men jag hade fel. Först var det skönt när jag gick ut från Stockholm Arlanda och kände hur kylan berörde min varma hy. Men efter ett par dagar frös jag vardagligen ihjäl mig. Kylan smeker inte numera utan bokstavligen piska på mitt förbannade hy. Mitt rum är det kallare än nånsin men som tur har jag pojkvännen som värmer mig om nätterna.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att äta en skål med PHO (nudelsoppa) som min mamma tillagade. Jag njöt för fullt dock blev det inte heller så mycket sörplandet eftersom jag hade så mycket att berätta till familjen och tårar kom när jag berättade om hur underbara alla var och hur jobbigt det var att säga hejdå. Men mamma och Irwin var glada över att jag är tillbaks och det är jag med.

Dem senaste dagarna efter att jag har varit i Spanien har jag hunnit umgås med min pojkvän, träffat kompisar och varit på en födelsedagsfest i Jönköping. Det var hur kul som helst speciellt när man fick träffa på eskilstuna gänget som man inte träffat på ett tag. Dem har man saknat så mycket. <3
Men det blev en del drickande, alldeles för mycket av sånt ja och mat för den delen. Snacka om man blev mätt fort.
Camie hade med sig sin systemkamera och som vanligt skickades den runt och antagligen togs det flera hundra av vimmelbilder.
Jag måste få dem snart så jag kan lägga ut en utvald bild på bloggen :)

Nej nu ska jag vara lite social med pojkvännen för imorgon åker han hem till Kristianstad :( och dessutom börjar skolan imorn. Det ska bli skönt att få vara tillbaka och träffa på mina sockertopparna.

Har en trevlig kväll!





RSS 2.0