Två anmälan på två dagar...

Jag är tillbaka från Marocko och älskar Sverige mer än nånsin.

Okej så farligt var det inte bortse från två anmälan på dem två första dagarna varav en för mordhotandet mot klassen och en för att vi blev lurad på henna tatueringen av en kärring.

Annars har jag ändå haft det ganska underbart. Det har varit mycket händelserik och det skulle ta minst 10 hela bloggsidor för att innefattar min resa. Jag lovar det har hänt så fruktansvärt mycket allt som postivit, negativt, ironiskt, komiskt, ovanligt, dramatiskt.... ja osv.

Jag gissar på att ni är nyfikna över anmälan vi gjorde. Den första anmälan var fan i mig dramatiskt och jag vet inte om man ska skratta eller gråta över händelsen. Först blev Johanna och Vickan, två blondiner i klassen hotad av en snubbe och det är ingen vilken arab som helst (vilket ni skulle kunna tro ) utan en hel svensk snubbe. Förutom att han hotade tjejerna, loskade han mot Toves ansikte och på Vickans fötter, puttade tjejerna, räknade klassen som om han skulle räkna pistolskotter för var och en, kastade den tunga lyktan på bordet, skrämde oss, berättade att han skulle mörda oss med hans bara händer.. osv osv. Tänk er! En snubbe från Sverige som hotade oss mitt i Marocko där det rymmer araber överallt. Detta är så ironiskt speciellt för dem som har så många fördomar om utlänningar. Jag har fan aldrig varit med något liknande och det var verkligen ingen bra start för marocko resan.

Andra anmälan utfördes andra dagen där vi blev lurad av en kärring. Vi fick betala 250 dh för en skitig tattuering och vi ville inte ha tattueringen redan från början men hon drog in vår hand och sprutade in något som liknande bajs på händerna. Först trodde jag att det var gratis, sedan sa hon 2,5 dh och då tänkte man... ja det men det var ju billigt. Motsvara 2 kr liksom. Men efteråt sa hon 250 dh och skrek "give me money!!". Jag blev as rädd och hon var skit läskigt. Dem andra tjejerna betalade 100 dh och jag som är så ivrig ville inte ge henne så mycket. Det fanns andra försäljare bakom oss som sa att hon hade lurat oss. Det blev fight mellan den muslimska kvinna och männen. Tills sist anmälde männen dem och vi fick pengarna tillbaka.





4 dagar kvar

.. tills Marocko!

Ännu en dålig uppdatering men ska sammanfatta lite vad jag har gjort och vad som har hänt.

- Älsklingen fyllde år. 24 är han nu. Gammal jävel.
- Spelat mycket xbox som han fick på födelsedagspresent (dock inte av mig)
- Skolan är seg som fan men idag har vi varit ambitösa och duktiga med tv-redaktionen.
- Fick en dålig nyhet om Campus El Sabio iförgår om konkurs. Ska man gråta eller skratta åt Sigve? 3 månader lyckades dem hålla ihop, tur att vi från period 1 hann före. Men det är riktigt surt för dem andra som ska till Spanien men som kanske inte få åka mer. Vill ni veta mer angående om konkursen kan ni besöka denna sidan: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/440031 P.S nyheten är på norska.
- Imorgon stannar jag nog hemma istället för att åka till Kristianstad. Jag måste ha tid till all packning plus att jag hatar att resa när det är så fruktansvärt kallt och när det är så slaskigt.
- Jag ska få en ny symaskin! Jag ska välja en imorgon :)

Mycket mer har hänt men jag orka inte skriva. Så adjös and I'll be back when I feel like it. :)


P.S jag har uppdaterat lite bilder på studenfesten om ni rullar ner lite.


RSS 2.0