To Do List

Irwin, min styvpappa har lyckats tagit kontroll över min seghet. Det är för att jag alltid ska fördröja saker och ting som jag måste göra, vilket leder till försening eller i värsta fall sagt men aldrig gjort.

T.ex. mitt pass som jag har lovat mig själv att fixar det efter Spanien och nu så har det gått nästan ett halv år och jag har ännu inte fixat det.

Min styvpappa hade en strikt prat med mig idag och det känns bra. Då jag vet att han bryr sig. Om ingen hade sagt detta till mig kommer jag troligen att fortsätta med detta fördröjningen.... vilket jag är så bra på. Däremot har min mamma tjatat om mitt pass flera gånger om men hennes tjat går bara in genom ena örat och ut genom det andra. Irwin ska snart ge mig en "To Do List" eller rättare sagt en whiteboad schema. Det lär jag ha en väldigt bra nytta över!

To Do List

[ ] Fixar foto till passet
[ ] Söka in på Linköpings Universitet
[ ] Söka sommarjobb
[ ] Projektarbete
[ ] Spelar in musikvideon
[ ] Fotografering för projektet
[ ] Skriva klart Finanskrisen i  USA
[ ] Skriva klart Jerzy Kosinskis författare portätt

Tänk om jag var klar med allt detta. Då är jag nästan fri som en fågel!




På tiden!

Idag har jag gjort en egen förlängningsladd för eluttag på den nya kursen arbetsmiljö och säkerhet. Det var pilligt men jag lyckades till slut så nu vet jag iallafall hur man fixar sladdarna. Är lite stolt över mig själv idag.

Väl hemma fick jag ett mail från DHL om mina svarta ankle boots som äntligen har anlänt!

Jag har letat efter ett par ankle boots på ett jävligt bra tag nu. Senast var i Spanien och ångrade att jag inte köpte ett par från Zara första gången jag såg dem och när man kom tillbaks efter några dagar fanns det inga kvar i min storlek. Samma sak hände i Sverige. Jag skulle köpa ett par liknande på din skor men hade inte plånboken med mig och när man väl hade plånboken på plats och gick dit igen så fanns det inte heller skorna i min storlek kvar. så typiskt...

Men nu har jag återuppfunnit dem på Tradera, fast i storlek 38... och jag har 37. Ni ser jag är desperat.





i brist på annat...



1 - Go to "Wikipedia." Hit “random”
or click http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
The first random wikipedia article you get is the name of your band.

2 - Go to "Random quotations"
or click http://www.quotationspage.com/random.php3
The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

3 - Go to flickr and click on “explore the last seven days”
or click http://www.flickr.com/explore/interesting/7days
Third picture, no matter what it is, will be your album cover.

4 - Use photoshop or similar to put it all together.

5 - Post it to your Blog.


3 veckor kvar...

Jag har missat datumet och trodde nästa vecka var slutet av denna månad men se där hela huset denna helg då. Jocke skulle egentligen komma om två veckor men jag åker iväg till jönköping då. Denna helg slutar han alldeles för sent efter jobbet. suck... våra planer går aldrig ihop. Jag få nog vänta ytterligare tre veckor innan jag få se honom.

Distansförhållande är inte kul ska ni veta.





hello spring

Jag har aldrig sagt detta förrut men jag ha saknat känslan av att sitta i ett klassrum medans läraren har strikt koll på oss. Det har jag inte riktigt upplevt på länge, visst jag går i skolan men vi har inte haft stadiga lektioner därav blev det inte heller mycket gjort och kunskap... ja vart finns den? Jag är ganska trött på det praktiska nu.

Idag har det varit en bra dag. Haft engelska C och skrivit nästan två sidor om finanskrisen i USA. Jag har varit så duktig och ångest fanns inte ens i min baktanke idag.

Solen har även hittat hit och snö håller på att smälta. Ett bra tecken till underbara våren!





MODELL?

Det har faktiskt varit en bra dag trots slaskigt väder och kalla vindar. Men vårt riktiga schema har kommit igång. Börjar 8 slutar 3 med andra ord "tillbaks till helvetet".

Vi har iallafall påbörjat med ett projekt om fotografering och modellering. Det ska bli kul och få lära mig lite och vara med och skapa fina bilder. Vi har marknadsfört det lite överallt så vi är en bit i vägen.

Sugna? Anmäl er!
P.S Det ligger i växjö




Oleå

Det blev utgång på Oleo i lördags. Kvällen var en aning meningslös men slutade bra sen få det vara nog med festandet på ett tag. Iallafall på Oleo men utgång på hela huset blir nog av om inte Jocke kommer men mest av allt vill jag att han ska komma.

Vi förfestade i Johannas nya lägenhet. Åkte sedan in till stan och på Oleo blev jag tvingad till en boogiedans av en bekant. Det var kul, han var duktig och jag sög. Efter dans, svett och vacklande fötter smickrade jag mig till gratis mat. Det är vad killar är bra till... att bjuda på något som vi tjejer kan unna oss på. inte kyss, inte kram, inte sex utan mat! Åh allt detta snack få mig att bli hungrig. Dags att hitta käk!

ja och en grej till. Tessan har fått en liten bebis så grattis till henne!


lite bilder från lördags









Seven Pounds

Jag avgudar Will Smith. En av dem bästa skådespelare och absolut min favorit. I filmen Seven Pounds spelar han en roll som en hjälpsam man där han förändra människors liv. Han få dem som lever i det egostiska värld som sällan delar med sig något att tänka om.

Jag älskar alla hans scener och hans agerande i rollerna men eftersom jag är ganska känslig av mig och en sucker för drama filmer var den här filmen perfekt för mig och mina tårar. 4 av 5 få filmen som betyg och det är inte illa. Passa på att kolla den ;)






lugg

Jag har klippt lugg idag :)





stuck in my room

Janni åkte hem tidigt idag redan vid 6 tiden på grund av att hon inte mådde så bra. Jag tror jag har förgiftat henne med min mat. förlåt gumman.

Nu sitter jag bunden vid datorn igen. suck sportlov är så meningslös. Det enda postivt med det att man få vila ut varje dag. Imorgon är det redan fredag och helgen är snart här. Det blir väl tjejkväll hos Eva men tanken var att mina andra vänner från Spanien skulle komma på besök imorgon men förmodligen blir det nästa helg för Cillas mamma fyller tydligen år på lördag. Cilla ha så bra koll så :)

Är det ingen som vill ut på lördag tjejer? fribiljetter till Barca har vi ju? snälla säg ja.

Här spendera jag det mesta av mitt lov.





Det ena ledde till det andra

Janni var hos mig igår trots allt men stackarn var så trött och somnade rätt fort.

När hon kom gick vi och handlade på ICA. Vi kunde inte bestämma vad det är vi ville äta. Janni har tröttnat på tacos medan jag ha tröttnat på nudlar men det blev wookad äggnudlar med kyckling iallafall och det gjorde inget för det visade sig att jag var ändå hungrig för allting.

Så vi stekte nudlarna med kyckling. yummie jag tyckte det var super gott. Men det blev så mycket godare när jag hällde i mammas championsås på nudlarna fatta gott, det borde ni prova på nångång.



Sen roade vi oss i rummet och skulle kolla på The Curious Case Of Benjamin Button men vi orkade inte se den för Janni kunde somna i vilken sekund som helst. Så istället satt vi roade på msn och där hände grejjer. Inte allt så bra grejjer skulle jag påstå.

En kille från utlandet (jag skriver inte var han bor för han har läst min blogg innan dock fattar han inte svenska men om jag skulle skriva vilket land han kommer ifrån skulle det avslöja rätt mycket... men jag säger baguett, smöriga män och håriga kvinnor) Iallafall killen var snäll och ganska underhållande men på ett skumt sätt. Han öppnade sedan webcam och det ena ledde till det andra. Han ändrade vinkel på sin webcam där hans säng tog plats på displayen. Jag och Janni kollade på varandra och visste inte vad som höll på att hända. Först skämtade jag lite med honom när han öppnade webcam att han skulle ge oss en lapdance vilket jag inte borde ha skrivit redan från början haha.

Han hoppade plötsligt i sängen med en mössa på sig och började runka! han runkade framför oss och jag mådde så jävla illa och sprang bort från skärmen. usch vidrig och jag blev så jävla äcklad. Jag visste inte om jag skulle skratta eller spy men det blev både och typ. haha sedan skrev han en massa (ta det på svenska)

"Miki jag behöver dig"
"Lär mig"
"Vad ska jag göra"
"Du är min master"
"Jag är din bitch"

Sen helt plötsligt skrev han:

"Om du spelar in detta..."
"... dödar jag dig"

Jag fick en sån sjuk jävla dålig samvete och jag tog fort bort displayen. Sedan skrev jag:

"jag är inte den du tror och det du gör nu blir jag äcklad utav"

Han blev tydligen förvirrad och bad om förlåtelse. Haha han trodde att jag ledde honom. fyfan... nåja har blockat killen på facebook och på msn nu. Jag hoppas att han inte översätter detta.


pluggdag.

Den här dag få bli min pluggdag ifall inte Janni kommer för hon ska visst träffa någon kille haha snacka om att jag bli dissad på grund av en kille! Men jag förstår dig gumman.

Nu ska jag ta en macka och äta sen blir det plugg och plugg...




En icke aggressiv skolflicka, here you go Mikke.


Charice Pempengco

Charice Pempengco en otrolig begåvad flicka som alla redan vet. Hennes starka röst redan som liten få mig att rysa.

I den här musikvideo sjunger hon duet med Celine Dion. Jag kan inte låta bli att lipa seriöst mina känslor kunde inte hållas in. Så otroligt vacker och jag rös med hela kroppen.

Värt att kolla!





plugga vidare... ?

Irwin tog nyligen hem en bunt högskole/universitets kataloger till mig. Tanken var att jag ska plugga i Sverige i en termin innan jag far mig vidare till USA. Vi får se om jag lyckas hitta en intressant skola.

Frågan är dock vilka kurser jag ska läsa? Det är trots allt bara under en termin så det är inga direkta mål jag strävar mot. Irwins tips var att jag ska ta små steg i taget innan jag börjar ta stora steg. Jag måste vänja mig vid högskole/universitet livet innan jag flyttar hela mitt liv till ett främmande land.

Det har han så mycket rätt i. Att nå sina mål måste man ha tålamod och vilja.
Man ska inte heller ha så bråttom vilket jag tycks ha ibland...





schooluniform

Ja det är en japansk skoluniform haha








Dagens bild

Idag få min lilla hamster en stor ära av min blogg.
Jag älskar honom lika mycket som människor älskar sina hundar! =)






Godmorgon

Vädret är strålande men jag är så pass lat att jag inte orka ringa någon för en promenad. Jag borde seriöst börja göra något vettigt på början av mitt sportlov för just nu händer det inget speciellt förrutom rastlösa och meningslösa dagar. Inte för att jag har förväntat mig något mer...

Janni kommer kanske förbi ljungby och förhoppningsvis blir hon den som rädda min dag.

Så här känner jag just nu... bunden i sängen när solen strålar som mest.




miumiu inspired dresses

Nu finns även den här omtalande klänning i svart! Dock fortfarande inte lika snygga än vitt eller vad tycker ni?





non stop shopping

Nu unnar jag mig med ebay shopping med jockes konto. hoho.. och kolla vad jag hittade! En snygg t-shirt för endast 7 dollar men frakten ligger på 10 dollar och som alla vet har dollar ökat. så det motsvara ju ca 140 kr. Fortfarande helt klart värt det! Jag måste bara få Jocke att vilja köpa den till mig =)






Chicy

Alla vet att Chicy har så fina kollektioner! Jag har dock aldrig beställt något därifrån, alldeles för dyrt för min minimala inkomst.

Det är självklart att kläderna egentligen inte är så dyra som de själva verket säljer. De säljer upp till hälften av det riktiga priset därför tackar jag ebay för där finner jag mer av orientaliska trendiga kollektioner och dessutom billigare. =)






Trevligt!

Vad kul att folk hittade hit på grund av mitt senaste inlägg. Alltid trevligt att ha folk som passera förbi men ännu trevligare om de stannar kvar förstås :)

Nu är det iaf läggdags för min del. Godnatt människor.







lösögonfransar

Jag har börjat använda lösögonfransar och är jätte van nu. Jag använder det mest vid specifika tillfälle men sjukt snyggt är det. Jag hatar mina asiatiska korta och raka ögonfransar medan alla mina svenska vänner har långa, böjda och fina. Jag är så avis på er. Jag har hört att man kan förlänga sina ögonfransar? Hur gör man det? ... kanske på tiden att jag kollar upp det.


Mina ögon i lösögonfransar. Det syns tydligt här ja.. haha






Glass glass i stora lass

Jocke åkte hem för en timme sen och jag tröstäter mig med glass. Ben&Jerry fick det lov att vara.

Jag minns då vilka fördomar jag hade om Ben&Jerry men det har jag fortfarande, håller fast för mina ord. Världens mest överskattade glass enligt mig men jag kan inte förneka att glassen är njutbara fast inget jag ofta lägger pengar på när jag är i behov av glass. Jag menar 50 kr tycker jag är ganska dyrt och lägger hellre ut pengarna på en stor fet kebab haha.

Men eftersom Jocke jobbar nu har han råd med det mesta och köpte mig en Ben&Jerry på grund av att jag sa hur god den var i Spanien. Jag valde Vanilla Toffe Crunch något nytt för mig.... helt okej. Jocke som aldrig ha testat Ben&Jerry blev dock besviken "smakar ju som alla andra glass".







Låt oss ha snö!

Igår fotade jag och Jocke till min fotokurs. Men det blev inget sådär seriöst fotande för vi lekte mest med snön och aldrig har jag lagt märke till att det faktiskt är skit kul att leka med snö även vid den här ålder. Jag har varit alldeles för upptagen med att tjata om snö, slask hit och dit.

Hursomhelst jag ville förmedla något i mina bilder så jag hade en tanke om klimathotet och snön som är påväg att försvinna för alltid. Så vi tog ett jordklot och lekte med det bland snö samtidigt som vi fotade.

Jorden mår alltså bättre om snön få stanna kvar. Jag vill inte att vår snöperiod ska smältas bort dessutom är det inte så farligt med snö en gång om året eller hur?   










sportlov

Sportlov börjar imorgon och Jocke åker hem idag. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen...
Jag har inga planer och tar dagarna som det kommer men förhoppningsvis hittar jag på något med mina vänner. Om inte har jag inga förväntingar förrutom rastlösheten. fan hjälp mig.

PUSSHEJ!



Yoshi best wishes


Yoshi önskar även er en underbar alla hjärtans dag!





Valentines day

Imorse vakna jag med ett strålande humör för bredvid mig ligger världens bästa Jocke.

Dagen spenderas med pojkvännen och familjen. Mycket sötsaker har det varit förrutom våfflor till frukost har vi mumsat i oss gelehjärtor, vaniljhjärtor, ben&jerry glass och snart mammas hemgjorda tårta. Men där gick tårtan gränsen...

Snart är det mysdags med film. Jag hoppas andra haft en mysig alla hjärtansdag med familjen, vänner eller pojkvänner, så länge ni inte känner er ensamma eller utlämnade. Nobody should never left behind!

Glad alla hjärtansdag folk!

PUSSHEJ!






Whyred

Bara för att jag faller allt med kläder och göra faller jag för specifika stilar. Vanliga stilar kan också vara snygga för vardagen men idag fick jag upp ögonen för en modesida som Tobias nyligen skickade: Whyred. Sjukt snygga kläder och det är knappast någon i Växjö som jag har sett haft en sådan originell stil. Smålänningar kan vara lite tråkiga..

Eller är det allmänheten i Sverige som är aning tråkiga? Klär upp oss är vi bra på bara det att alla vågar inte sticka ut i mängden för vad som tycks är snyggt kan vara helt tvärtom för andra därför klär vi oss bekvämt och smälter in i mängden. Jag kallar det bekväm... och tråkig i längden.

 


Flummis...

Den här tjockisen kommer imorgon och idag ville han flummar sig framför webcam innan läggdags haha sött.

Jag längtar att få se dig imon ! :)

Klicka för större bild ;)





Fredag den 13:e

Det är fredag den trettonde imorgon! En liten påminnelse om "otursdagen", förlåt. men jag fick ett bra tips om vad man kan göra imorgon faktiskt.

Jag och Jocke ska nämligen mysa och kolla på den nya filmen "Friday The 13th" antingen på bio i Växjö eller så ser vi den på datorn. Det avgörs imorgon men det vore ju trevligt att gå på bio på en fredag den 13:e med en sammanträffande film på duken och en underbar kille i famnen. Det kan ju inte bli bättre ;)

 




Gojane

Mycket mer än bara skor....

Gojane




Sko orgasm

Jag har spenderat hela förmiddan på att kolla efter skor på GoJane.com. Jag har lagt minst 10 par på kundvagnen och fler kvar att läggas dit. Inte för att jag kommer att köpa alla dessa skor men jag kan inte hjälpa att fortsätta klicka och klicka. Det tar ju aldrig slut.

Nej ett par skor måste jag iallafall beställa hem ... ett par bara.





Spårlöst

Jag få snart panik!

Baby hamster
är fortfarande på fri fot och har inte lämnat några spår efter sig. Jag undrar var hon har tagit vägen? har verkligen letat ööööverallt och det börjar bli lite jobbig nu med tanke på att man alltid måste vara så försiktigt och jag vill ju inte precis stampa på den. Jag hoppas att hon inte ligger i ett hörn och ruttna bara.

Nej nu orkar jag inte mer, ska gå och lägga mig nu.

Godnatt. PUSSHEJ!

Ring mig om ni hittar henne, hon ser ut så här:






Brorsdag!

Grattis på din 17 årsdag!





today

Idag fyller min lillebror 17 år. Mamma har köpt tårta och håller på att laga mat medans jag sitter här och latar mig. Jag ska nog hjälpa till henne såsmåningom.

Min baby hamster har försvunnit. Jag har letat efter henne i timmar och har förvarnat familjen att vara mer försiktiga men förhoppningsvis dyker hon upp i vardagsrummet där maten ligger. 

Så födelsedag och pluggdag är min dag idag.

PUSSHEJ!



om min familj ser den här bilden kommer de att dödar mig.



hemmafru in action




Lookbook

Älskar killens stil.
Lookbook.nu





Forever21

Det är så synd att det ska vara så dyrt med frakt och tull från Forever21.

Om jag t.ex. köper en t-shirt för 10 dollar kan det kostar i slutändan inräknad med frakt och tull: ca 90 dollar och det motsvarar ju 526 kr.  Inte så värt det.

Jag har beställt en tröja där via min styvpappa som bodde i USA och han skickade tröjan vidare till Sverige men nu har han flyttat hit och det är fortfarande så mycket man vill ha från shoppen!

Rykten säger att Forever21 ska öppna i Sverige, det få vi hoppas och se. Men eftersom jag ändå har bestämt mig för att flytta till New York kan ni räkna med en jävla stor shopping på Forever21.

... fast det blir inte på ett tag.


 

fest i bilen!


Det är så här vi tjejer roa oss i bilen.
Kristina passar även på att köra med högfart upp för gupparna haha






längtar...

Ni anar inte hur mycket jag längtar tills fredag. Så mycket mer än den 14 då det är alla hjärtans dag. Jocke kommer nämligen till mig och honom har man inte träffat på en hel jävla månad och jag är inte alls van. Det har varit fram och tillbaka mellan oss men inser nu att det inte finns någon bättre än honom och jag slå vad att det finns många andra tjejer som är bättre än mig haha noot.

äsch ibland få jag tona ner min kallhet mot honom men ibland förtjänar du det älskling! hoho men tillsammans är vi fan oslagbar 3 jävla år och 3 månader.

Jag älskar dig!






Give More Hugs


Anybody?





My best friend is my grind

Vaknade tidigt upp idag, brukar vanligtvis inte göra det nu när det fortfarande är "praktik" men eftersom jag och ett par tjejer har bokat tid hos umo var jag tvungen att ta 8 bussen.

Det blev ingen skola idag eftersom vår marrakech reportage är klar och vi har absolut inget att göra under veckan dock ska jag hålla på med mitt förbannade projektarbete som går väldigt segt. Vi vet ännu inte om vi ska sända vårt program på öppna kanalen och eftersom vi inte ha nån kontaktperson i vår grupp få jag ta och ringa dem för möte. eller så ber vi torbjörn, lättast så. haha.

Efter besöket på umo, käkade vi på pasta baren och jag gick vidare ner till stan för att letar efter presenter till min lillebror och självklart ska jag alltid hitta något till mig själv, en kjol från H&M som jag spontant köpte. Nu när jag absolut inte ha någa pengar alls slösar jag det ändå. fan jag måste skärpa mig nu!







barcaclub

Ni kanske vill höra var jag höll hus i lördags?

Adam Tensta och Al Azif var på den nya nattklubben Barca i Växjö. Vi hade inte ens tanken på att gå dit eftersom jag redan hade festat två dagar innan och dessutom försvinner mina pengar så jävla fort nuförtiden. Jag har nästan slösat allt mitt bidrag på mat, fest och shopping under en helg.

Sen så har jag gått upp 2 kg, kanske på tiden men rent utav skräpmat. Jag skulle nog inte klara av att bo hos tjejerna i en vecka för jag känner mig extra lat när jag är där. När hungersnöden kommer ligger pizza restaurangen bara 10 meter bort och ingen orka lagar mat så det blir alltid pizza till sist men deras pizzor är så oemotståndlig god. Det är nästan förskräckligt hur god den.

Påtal om pizza restaurangen, "pizzagubbens" son äger Barcaklubben och han frågade oss om vi skulle dit på lördag. Vi svarade att vi inte visste men den här gubben var jätte trevlig och sa att om vi köper en biljett var till Adam Tensta skulle vi få flera fribiljetter dit till nästa gång. Så vi bestämde oss för att köpa och i nästa sekund kom hans son hela vägen hit bara för att lämna av biljetter till oss. Respekt det!

Hursomhelst, kvällen var riktig kul med mycket blandat folk, bra stämning, bra dj men framförallt var konserten grymt bra! Det var min typ av nattklubb som jag kan tänka mig besöka väldigt ofta eftersom jag älskar House och hiphop mycket mer än bara schlager musik.

Det bjöds även på lite drinkar här och där. Johanna fick med sig en norsk söt kille som lagade spaghetti med köttfärssås när vi kom hem. sweet. Bra napp tycker jag!

Dagen efter var norsken och Johanna borta. Hon lämnade en liten lapp som jag missade men när jag skulle till toan kollade jag upp för spegeln och hur fan ser man inte ut då! Mitt face var helt orange! Jag kom på att jag hade lånat smink av Johanna inne på barca och eftersom det var väldig mörk där inne såg jag ingen skillnad alls usch.. så har jag gott runt på barca med ett orange face. trevligt.

Nu är man hemma och det är så jävla skönt! Jag ska bara tar det lugnt och inte festa på ett tag nu. PUSSHEJ!



 
  Vi fångade denna t-shirt! Som vi drog och drog..
 
  Jag slår vad att det var Adam Tensta som kastade den ;)




Våren snart?

Solen har tittat fram de senaste två dagarna nu, såväl den blåa färgen på himmel och allt blev så mycket ljusare. Jag älskar våren och vill faktiskt ha våren länge innan sommaren dyker upp. Jag uppskattar våren medan många andra bara vill att sommaren ska komma så fort som möjligt.

Njut av våren nu och då inser ni hur härlig det egentligen är!

Här har vi bilden där jag första gången vaknade av att solen kisade mina ögon.





freeeedag då va.

I fredags åkte jag hem från växjö för att leka med dem här pinglorna Eva och Kristina. Kristina hämtade upp mig och körde mig till sunnebohallen för att kolla på en innebandytunering som var faktiskt helt okej, efteråt körde hon oss till Mcdonalds, fikade en stund där åkte sedan hem till mig och chillade med vattenpipa. mycket med mys var det...

PUSSHEJ!







After-Ski Modevisning


Haha vi fjantar oss och bjuder på en liten modevisning.
Elinor, Johanna, Hanna, Janni och jag i slutet!






Studentfest!

Vilket jävla röj på förfesten och skönt att det bara var vi tjejer för den här gången med tanke på inflyttningsfesten som spårade ur i lördags. Jag hade en riktig rolig kväll men mot slutet blev det dryg och fruktansvärt varm på Oléo. Men mycket dans och mycket svett blev kvällen för min del.

När vi skulle hem gick jag, Hanna och Johanna över växjö sjön ;) över isen då va. hehe en kul och idiotiskt grej.





After Ski Sucking Theme

Äntligen klar med Marrakech "pain in the ass" video som jag har suttit och redigerat i dagar efter dagar och timmar efter timmar. Men nu ska jag inte hålla på med sånt skit mer. Reportage videon blev 30 minuter lång och den blev väl hyffsat, inte så profesionellt gjord men vad fan det är öppna kanalen vi ska sända till där 99 % åskådare är pensionärer.

Imorgon ska vi på möte med öppna kanalen tillsammans med vår lärare. Jag har aldrig träffat dem men det är kanske på tiden att jag gör det nu, vi har ändå jobbat med detta ett väldigt bra tag.

Mot kvällen är det studentfest med världens drygaste tema. After Ski! Hurra för dem som åker skidor varje vinter...
Men det fick bli utgång iallafall mest på grund av mina vänner men jag kan nog stå ut och dansar i långkalsonger, tjocktröja, uggs, vantar, öronmuffar osv. snacka om att jag kommer svettas som en gris. påtal om gris jag har ett par grisöronmuffar. Man borde nästan ha på sig dem imorgon haha.... noot.

PUSSHEJ!


Vimmelbilder

Uppdatering med bilder på inlägget "hang over". Lite festliga bilder och snygga tjejer.

Nej nu ska jag skriva mitt cv. puss hej.





Mikki testar igen...

Shopping runda utan Gina Tricot funkar liksom inte. Där blev jag förälskad... nästan.. i dessa "jeans leggings"
... kostade dock 300 kr. Jag som inte ha så fullt mycket pengar heller.

Ni ser även den blå/gråa topp som är egentligen mycket längre och som täcker rumpan. Fint och festligt fundera på om man ska köpa den iallafall.






Monki

Idag har jag varit i stan med underbara Janni på en liten shopping runda, fann dock inget som jag kunde investera mig på, däremot hittade Janni en ursnygg svart kjol från H&M. riktigt fin som inte fanns i min storlek.

Jag hittade annars många snygga kjolar på Monki. älskar klädbutiken. En originell butik som alltid lockar mig med deras unika inredning, färger, former och framförallt kläder. looove it.

Här testar jag en kjol från Monki men lägg mest märke till omklädningsrummet. awsoooome!





Happy

Vägen till en gladare stad. Kanske på tiden att man åker dit ibland...




hangover

Svullet öga, huvudvärk och illamående... snacka om bakfyllan. jag som aldrig trodde att jag kan bli bakis. Detta måste nog vara det första. Värst var mitt öga för det kändes som att ett glasbit har hamnat under ögonlocken och varje gång jag försöker öppna ögonen rispar det till och tårar börja flöda ner.  nu känns det dock bättre men jag kan inte sminka mig så det få bli en dag i skolan utan smink.

Ja inflyttningsfesten var great! förutom mot slutet då man mådde riktigt illa, spydde och var helt borta. så man missade det mesta som att festen "spårade ur" vilket jag inte ha en aning utav.

Oh och Yazmina kom till festen. om ni inte vet vem hon är, så måste ni ha missat idol. kanske var det därför festen spårade ur när hon dök upp? hihi. nej men hon var riktigt söt den tjejen.

tack för festen brudar. alltid lika kul med er <3



PUSS

RSS 2.0