Gatsby moving rubber

En galet bra hårvax anpassad för killar speciellt asiater. Märket Gatsby kommer från japan och här finns flera olika varianter av hårprodukter att välja mellan. Dessa populära hårprodukter har rekommenderas av många och även av mig.

Tillsammans beställde jag och Jocke hem en Gatsby Wild Shake, dvs en i lila burk. Eftersom dessa hårprodukter är gjord för killar använder jag Jockes hår som försök för produkten.
Jockes hår är medium långt, strävt och tjockt som fan. Det går nästan inte styla hans hår utan att den lägger sig.
När Jocke fick hem produkten testade han på hårvaxen och gissa om det blev galet snyggt. I looove it.





Gatsby hårprodukterna är anpassad till alla sorters hårlängd och hårstilar, men eftersom Jocke har medium långt hår köpte vi wild shake för att det verka vara mer anpassad till hans hår. För att veta vilken burk man ska köpa är det nog bäst att följa dessa videotutorial på youtube för att se vilket ditt hår är anpassad för.

Här få ni ser en hel videotutorial på olika produkter som är anpassad för olika hårstilar.





Här har vi en annan videotutorial på en av deras hårprodukt.
Killen är ju hot med eller utan styling ;)





jag rekommendera starkt till killarna som vill har lite kul med sitt hår.

Dock tror jag knappast att det finns killar som läser min blogg förrutom Alex, Shui och Etuna killar ;) haha men jag vet också att mina vänninor har pojkvänner ;)

Seså styla och har kul med pojkvännens hår!



Kristianstad

Just nu befinner jag mig i Kristianstad hos min älskling. Det är hur varmt som helst här nere, så vi passade på att åka inlines i bara shorts och t-shirt till gymmet. Det har redan gått 2 veckor utan min regulbundna träning och när jag tänker på det får jag oftast ångest. Nu måste jag ta tag i träningen eftersom jag är tvungen att betala 149 :- varje månad i ett år.

Men idag var jag sjukt pepp på att träna, men efter ett har varit på en konditionsmaskin i 10 minuter mådde jag riktigt illa. Det kändes som om jag skulle börja spy eller svimma, så jag satte mig ner på golvet för att samla ihop mig själv. Jocke trodde att det var brist på syre i gymmet eller att jag inte har druckit eller ätit så mycket efter att jag körde hårt på maskinen.
Men nu är jag hemma och jag mår mycket bättre nu. Snart ska jag laga mat men imorgon blir det träning igen dock ska jag ska det mycket lugnare på konditionspasset. :)

bild från en gammal gympass och på min lilla baby hamster bara för att jag sakna dem.

 



Brudkväll imorgon!

Ska bli kalas! Jag tillsammans med mina tjejer ska ha en liten myskväll hos Tessan.
Brudkväll fylld med tjejsnack, bio (Mamma mia eller Love Guru), bastu,
snacks och vin (blä) men jag ser framemot kvällen för det var ett tag sen vi alla umgicks ihop.


Brudkväll med dem hära puddingar plus Johanna, Elle och Sarah
utom killen längst bak i bilden hehe.


Ung Företagsamhet!

Snart närma projektarbetet och jag som är så himla driven just nu på att starta ett eget UF, dock är problemet ganska tydligt om man inte vet vad man vill göra eller vad man kan hittar på. Ska det vara en tjänst eller ska vi skapa en produkt? Isåfall vad för en tjänst eller vad för en produkt? Så mycket frågor kring detta men så få ideér!

Alex vad ska vi hitta på?!

Eller någon som har en bra idé som vill dela med sig? det vore snällt :)




Ny fresh design!

Jag kan alltså inte motstå dem tjejiga färgerna, det går bara inte. Egentligen är jag inte så förtjust i lila men man märker att jag sakta börjar gillar färgen och det beror självklart också på var och vad lila passar till.
Rosa har jag alltid tyckt om men min favorit färg har ändå alltid varit grön.

Som ni ser har jag lagt upp en ny design och eftersom jag inte har tid att illustrera längre tar jag en gammal illustration och ett gammalt foto på min nya header. Lite sakura inspiration bara för att jag älskar sakura träd.

Hoppas att ni gillar min nya design :)




JB Clown organisation


Ett projekt i skolan, mer om den få ni reda på lite senare. :)






Dvärghamstrar till Salu!

Har jag påmint er om att min hamster Snowie har fått små hamsterbebisar? Inte?

Min vita hamster Snowie har tydligen gått runt och varit dräktigt runt slutet av Juli utan att jag har märkt nåt, men efter 2-3 veckor senare föddes hon sex små ursöta hamsterbebisar på min födelsedag! Snacka om vilken rolig överraskning, dock hade jag faktiskt en liten tanke om att Snowie kanske var dräktig två dagar innan, i med att hennes mage hade blivit lite större fast däremot hade jag inte ens tanke om att hon skulle föda på min födelsedag men jag är iallafall super glad och jag älskar dem pyttesmå bebisar!

Jag har särat på mamma Snowie och pappa Yoshi annars para dem sig ännu mer och få plötsliga bebisar är något jag inte har tid för men om ett par veckor kan jag börjar sälja mina hamsterbebisar, så någon som är intresserad kan kontakta mig via e-mail eller mobilnr:

e-mail: [email protected]
Mobilbnr: 0735791774

True minerals

Det hörs mycket snack om mineralsmink bland mina vänner och framförallt i bloggvärlden. Så jag bestämde mig att införskaffa produkterna och prövar på för min hy behöver bättre smink!

För er som inte har en aning om vad mineralsmink är för något kan jag påpeka er att mineralsmink är mycket bättre än vanliga sminkprodukter eftersom mineralsmink är på naturligt gjord för att din hy ska kunna andas. Det täpper inte till porerna eller reagera på känsligt hy. Sminket får dig att helt enkelt ser naturligt bra ut.


ute inne


I.D BareEscentuals sägs vara en av Sveriges mest populära mineralsmink och har rekommenderas av många bloggerska. En liten burk kan kostar upp till 400 kr. Herregud, så mycket brukar jag aldrig lägga ut på en foundation eller överhuvudtaget på smink! Men jag bestämde sig sedan för att letar vidare på nya produkter med ett hyffsat pris.

Ebay är min andra vän för där hittar man i princip allting. Sökte på mineral foundation hittade hundratals produkter men jag föll direkt för ett märke kallas för "True minerals". Otroligt billigt och mycket bra beskrivet dock vet jag inte om den är verkligen lika bra som de beskrev men kunderna verkade nöjda, so why not?

Beställde produkten för runt 200 kr, fick ett helt set med 18 produkter. Små produkter var det, mycket mindre än på bilden men jag har använt produkterna i snart en vecka och är super nöjd! Min hy känns mycket bättre och ibland känns det som att jag inte ens har smink på mig. Mycket rekommenderat för mycket pra pris! Dock har jag ännu inte testat I.D BareEscentuals men ska kanske beställa hem ett par "prövprodukter" med deras märke. Kanske slår den True minerals ;) Det får vi se...






End of summer...

Nu så har jag fan i tvingat mig själv att skriva ett blogginlägg!

... bara för att Alexander gillar att läsa min blogg, haha.

Nej men i själva verket så har jag mycket fullt upp just nu, skolan har börjat och vi har redan fått ett uppgift som kommer att vara i två veckor, vilket betyder att vi inte kommer att köra på det vanliga schemat.

Hursomhelst, ni kanske undrar vad jag har sysslat med under slutet av mitt sommarlov.
Vad jag minns klart och tydligt fyllde jag 19 år och jag hade världens bästa födelsedagsfirande med mina kära barndomsvänner och ett par nya sköna uttbytestudenter som jag lärde känna. Vi firade min födelsedag i en studentlokal i Kristianstad och som vanligt har Jocke hjälpt till med maten, men egentligen har han nästan lagat mat i dem senaste året som jag har fyllt år. Gud vad vore jag utan honom... eller hans mat, haha.



Dagen efter åkte vi till GöterborgPlayboy festen i Gamle port. Det var en sista minut resa, vilket ledde till en hel del stress. Vi klädde ut oss, jag och mina tjejer till sexiga heta bunny tjejer såklart. Haha nej men vi tänkte ekonomiskt, hej gratis inträde liksom!
Vi hade amatör bunny öron gjord av papper som vi satt och pysslade med i bilen, men när vi väl var framme jagade en snubbe oss med ett par fluffiga bunny öron som vi sedan fick och det var betydligt mycket bättre men våra hemmagjorda var ändå unikast ;)

Vår impulsiva resan var defnitivt ingen "ångest-resa" eftersom jag hade en riktig suverän den kvällen. Den bästa fest arrangerat av asiater på länge, annars hatar jag sådana fester bara för att de brukar visas en massa fjortisar. Men vad jag minns av festen att vi dansade som fan, hela natten lång. Nykter dessutom! Härligt...


Mer bilder finns på min facebook eller bilddagbok@Mikisan.



Gissa vem som fyller 19 ar idag?







Dagens look 08/11-08

Idag tvingade jag mig sjalv att stada mitt rum och plockar upp alla mina klader som ligger huller om buller. Sa plockade jag fram denna kjol, en valdig gammal kjol kopt for nagra ar sen och som jag aldrig anvander.

Da fick jag en ide istallet for att slanga kjolen kan jag gora nagon nytta av den. En klanning vore val fint eller hur? Jag drog upp kjolen ovanfor bysten och var tvungen att anvanda ett skarp for att halla kvar kjolen. Whola! Jag tyckte att kjolen/klanningen blev skit snyggt problemet ar att jag maste sy sa att den haller dar uppe, hehe. Just nu ser det ganska dumt ut.

Motviet pa kjolen ar karusell hastar :)

Jag har markt att jag gillar dra upp mina kjolar nufortiden, haha!


















Olympics 08 / invignings ceremoni




Ett ord for invigningen WOW ! Inte for att jag ar sa uppdaterad pa OS men oj ni kan ju inte bara missa deras invigningen. Inget som jag hade forvantat mig precis men allting var sa oehort perfekt och otroligt vackert. Mycket stralande gjort av kineserna som fick mina ogon att lysa for OS och fran och med nu ska jag halla mig uppdaterad for OS och an sa lange vet jag att kineserna har tagit 2 guld pa en dag. Ser ut att vara en bra borjan for dem undrar hur detta kommer att gar for Sverige.



Blankt design


Jag lovar att jag snart ska uppdatera min design och mitt blogg lite oftare. Ni fa star ut med ett blankt design och enbart texter. :)



Vad vore vi utan teknologi...


Teknologi ar helt galet men sa magnifikt, sa fantastiskt vilket gor att vi manniskor ar sa himla fast vid det. Vi kan inte leva utan dagens teknologi, men kan vi leva utan framtidens teknologi?

TV, datorer och mobiltelefoner ar nog manniskornas storsta behov av teknologiska produktioner. Men standigt utvecklar de till nagot battre, nastan for bra att man inte behover gora nagot for att t.ex. racka efter fjarrkontrollen langre. Vad jag tror om vi manniskor inte kan leva utan dagens teknologi, kan vi inte heller leva utan framtidens teknologi. Vi utvecklar och sa gor teknologi. Vi kommer alla att dor lata, ingen tvekan om det.

Hursomhelst anledningen till att jag plotslig ar helt inne i det teknologiska varlden var nar jag for forsta gangen ska fa en helt ny mobiltelefon utan att arva fran mina foraldrar (antligen), har jag borjat surfat runt for nya coola mobiltelefoner. Jag har faktiskt inte sa mycket behov av det nya tekniska mobiltelefoner. Men eftersom min gamla mobiltelefon ar trasig maste jag pa nat satt vara narbar och mobiltelefon ar ju en sjalvklarhet. Men jag har letat och letat och fatt tips pa mobiltelefoner men fortfarande vet jag inte vad jag vill ha. Men jag fortsatter att leta och ger garna tips pa mobiltelefoner, helst en med snygg design. Jag kan inte ha en mobiltelefon utan att den ar snygg aven om den har varldens basta kamera, taltid, avancerade funtioner osv. Hihi.

Pa tal om desperat letande efter mobiltelefoner hittade jag ett videoklipp pa framtidens mobiltelefon!
Tank er i framtiden dar mobiltelefoner ar lika tunt som ett papper. Den kan sniffa pa olika amne som t.ex. pa frukter. Man kan anvanda den som en klocka runt handleden och ar vikbar. En sak till man kan stretcha den, hur coolt ar inte det eller hur?

Detta ar Nokias projekt av framtidens mobiltelefon och ar lovad for framtiden.

Check out!



p.s jag anvander Irwins laptop och har darfor inga svenska alfabeter.





Detta lyssnar jag pa just nu...


Veronica Maggio ar ganska skon :)




(Oooheheheyyy)
Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
Mmm, nu ere måndag snart
O jag lever för ikväll, (Åååh)
Sena nätter, tomma glas,
Femhundra skjuter upp problemet för ett tag (för stunden)
Men jag tror att alla snart… har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slut

De e fullt en lörda klockan 5,
Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem
Skulle, *borde* ta det sen, vad ska det bli av mig, (Ååh)
Det finns dagar som idag av hopplösa mornar,
De e då jag vaknar som ett vrak
Å jag märker alla har - har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slut

Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
De e månda snart
Men jag lever för ikväll

Föddes en lörda, mamma kalla mig för discotjej
Så på en lörda, ja då vet du var du hittar mig
Föddes en lörda, alla kallar mig för discotjej
Mamma frågar sig…

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slut

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort Ve-ronica med dig själv
Helgen måste ta slut... (oh!)

(Du e ett måndagsbarn
Du e ett måndagsbarn)



Hip hip Hurra!

Min kära vän Kelly fyllde 21 år igår! Jag och mina tjejer passade på och överraska henne med en god sommar tårta och ett bukett blommor som jag har plockat själv i vårt lilla koloni. Vi hoppas innerligt att hon blev glad.

Jag kom lite senare som överraskning och alla hade redan börjat grilla och där satt vi åt och hade vår trevliga tjejsnack tills Ida kom med en martini flaska och då börjar det slå till... iallafall för Kelly, haha. Det var ju trots allt hennes dag och aldrig har man sett henne så vimsig förrut. Efter lite grillmat, tårta och martini drog vi vidare till hennes lilla lägenhet. Fler folk börjar komma, konstig nog ville Kelly köpa öl... hon var inte riktig sig själv ibland.

Jag har faktiskt aldrig varit hos Kelly sen hon flyttade men hennes nya hem var en mysig etta som påminnde lite om ett "Love Hotel" där sängen tar en väldig stor plats av utrymmet plus det röda blommiga ljuset som slingrade sig runt om en ljusdämpande lampa. Alltså som ett "Love Hotel" om det nu kan ser ut sådär haha. I hennes skrivbord såg jag den här tavla som fick mig att le extra mycket. En tavla med en massa bilder på oss i goda gamla tider. Vilka härliga minne vi har haft gemensamt! Jag sakna det jätte mycket och vill
ibland tillbaka.




RSS 2.0